Ove stvari o seksu mora znati baš svaki frajer

31/10/2017

Je li vaš dragi savladao svaku od ovih lekcija?

Predigra nije poželjna, nego obavezna! Ako upravljate vlakom koji vozi do raja, besmisleno je juriti bez da ikoga ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki svakcati put, pa čak i u express vlaku!

Igrajte se s našim grudima! Ne trebate ih samo grabiti i mijesiti. Slobodno ih satima ljubite, lickajte, grickajte, milujte...

Seks nije nešto u čemu trebate dokazivati svoju fizičku izdržljivost. Što bi značilo da bez obzira na to što ste u krasnoj formi, nema potrebe da nam svu svoju snagu i izdržljivost demonstrirate tijekom seksa. Luđački brzi tempo i žestoki intenzitet nisu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ALI to već zahtjeva upgrade ljubavničkih vještina...

Ako vam dajemo do znannja da nam nešto paše, nemojte prestati. Ako na primjer oralno zadovoljavate ženu i vidite da se ona od užitka neprestano migolji i uzdiše ispod vas, čemu prestati i krenuti s nečim drugim? To je kao da ti netko donese najfinije jelo na svijetu i usred ručka ga odnese i donese neku bezvezariju. Ne želimo bezvezariju, želimo onu milinu od jela koju smo imali do maloprije.

Sjetite se priuštiti joj oralni seks bez da ga ona traži. I muškarci i žene, bez izuzetka ga vole. Dakle, slobodno ga ponekad poklonite partnerici, bez da ona za njega moli. I neka potraje! (vratiti se na prethodni dio)

Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. Dapače! Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njezinim željama i zapovijedima, vi niste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u punom smislu te riječi.

Postoji jako puno seksualnih poza. Skroz je ok imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, no besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.

Dominacija u krevetu je seksi! I nemojte vjerovati nikome tko vas pokušava uvjeriti u suprotno. Milijuni žena diljem svijeta poludjeli su za 'Pedeset nijansi sive' s razlogom.

S klitorisom budite nježni. I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se složiti da su kudikamo ugodniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije i gnječenja po njemu. Klitoris je toliko delikatan da su i najnježniji dodiri dovoljni da nas dovedu do ludila.

Ne upuštajte se u analni seks ako vam za njega nije stigao poziv. Nipošto ne pokušavajte nagovoriti ženu ako ona sama na njega nije spremna, a kamoli da pokušate ući bez dopuštenja pod recimo izgovorom da ste slučajno upali u krivu rupu. Takve fore kod nas ne prolaze, a takvi se kiksevi pamte duuugo, dugo.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj