Ove stvari nesvjesno radite, a muškarcima su itekako uzbudljive

30/05/2016

Kad vas ne može imati istog trena, muškarac će neke obične sitnice vidjeti kao vrlo zavodljive.

Kad ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete učiniti da ga uzbudite višestruko se uvećava. Budući da zna da vas ne može u tom trenutku zaskočiti bez posljedica, obične svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive. Evo koje su to sitnice - iz muškog kuta!


Istezanje

Istezanje je seksi. Pokušali smo saznati zašto, ali rezultati pretrage su uglavnom videi žena koje se istežu, a ne znanstveni radovi. Dakle, ne možemo reći zbog čega je to tako, ali - seksi je.

Proždiranje pogledom

I ovo je još jedna činjenica. Ne govorimo o nevinom pogledu, nego onom iz kojeg će jasno pročitati vaše želje. To što ih ne može odmah ih ispuniti jer ste u javnosti, izludjet će ga.

Suptilno dodirivanje

Bilo koji dodir je seksi, ali posebno je vruć ako krenete grudima. Muškarci se unaprijed ispričavaju za posljedice.

Vađenje nečeg iz grudnjaka

Muškarci misle da je ovo vrlo seksi! Držite li tu nekakav mali novčanik za sitniš ili mobitel? Poželjet će da je on taj novčanik ili mobitel.

Stavljanje ruža

Ruž je seksi, posebno ako vaš muškarac ima oralnu fiksaciju.

Dodirivanje ispod stola

Ako klizite stopalom uz njegovu nogu, to će ga posebno izludjeti. Muškarci ne znaju zašto je to tako, ali se slažu da je vrlo seksi. Ipak, nemojte baš da otići do kraja, niste sami u restoranu.

Naručivanje vrlo specifičnog pića

Ako odete do bara i naručite točno određeno piće, bilo to vino iz jedne određene godine, ili martini napravljen po vašim uputama, samopouzdanje i odlučnost privlače mušku pažnju.

Štikle i minica

Vaše noge nikad nisu izgledale bolje!

Otvoren razgovor o seksu

Skoro da nije bitno što je točna tema, ali ako znaju da vam nije neugodno otvoreno razgovarati o tome što volite u krevetu, muškarci će to definitivno vidjeti kao plus.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj