Ovako se ponaša frajer koji nije materijal za brak!

12/03/2020

Postoje frajeri koji jednostavno nisu za ženidbu, ma koliko god mi sanjarili o tome. Ovo je 10 znakova po kojima ih možete prepoznati...

1. Sve svoje bivše cure on ne zove "bivša", već "cura s kojom sam izlazio neko vrijeme". Ako rijetko koristi riječ "bivša", to znači da mu je teško vezati se za nekoga.

2. Nikada ne radi planove za preksutra. Muškarci to zovu "živjeti za danas". Mi to zovemo "imaš li ti neki problem s preksutra?" Nemamo vremena za djetinjarije.

3. Nikada ne govori o "vama" kao o paru, nikada ne kaže "mi volimo", nikada ne planira ljetovanja udvoje, uvijek su neke kombinacije s društvom, i rijetko ste sami kao par.

4. Pred njim pazite da ne govorite o budućnosti, braku, prstenju, djeci, zajedničkom stanovanju, i svim tim stvarima za koje osjećate da bi njega mogle gušiti. I nemate problem s tim. "To je cool", govorite sebi stalno. "On je takav, on voli svoju slobodu. I to je cool. Ja sam cool." A prava istina je da u sebi zapravo hiperventilirate i dosta vam je svega.

5. Rijetko ga viđate danju. Uvijek se nalazite navečer. Jer na danjem svjetlu je sve nekako realnije, a on se toga najviše boji.

6. Nije si sredio život u klasičnom smislu. Avanturist je, freelancer, ne voli obaveze, autoritete, korporacije niti pravila.

7. U vama vidi ulogu "stroge majke". Ode van s dečkima, vrati se potpuno pijan u 3 ujutro i od vas očekuje da mu očitate bukvicu. I to je zato što je nezreo i još uvijek u glavi ima karikaturnu sliku o odnosima žena i muškaraca.

8. Izlazite već mjesecima, ali vaši izlasci ne postaju češći nego održavaju isti ritam. U vezama je obično suprotno: što dulje izlazite, to se viđate češće. Ali s njim je drukčije: prošlo je već 6 mjeseci ali još uvijek se viđate samo jednom tjedno. Maksimalno.

9. Onako usput, kao da ste mu frend s košarke, vam kaže da se nikad ne bi htio zaručiti. Kao da nismo znali!

10. Imate osjećaj da vas iskorištava. Obožava vašu veliku kadu. Jako mu se sviđa vaš TV-paket koji sadrži sportske kanale. Voli voziti vaš Mini Cooper. Sve u svemu, više voli stvari koje su oko vas nego vas same.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj