Ovako se frajeri ponašaju kada žele zahuktati odnos

16/04/2019

Ako vas neprestano pipka i nije ga briga hoće li to itko vidjeti, to samo znači da želi pomicati granice...

1. Odjednom on preuzima brigu o domaćinstvu. Dođete li kući i on vas čeka na vratima sa skuhanom večerom, a veš je opran i krevet pospremljen, pazite. Sve to radi kako bi vas riješio stresa kako biste kasnije bili raspoloženi za seks. S obzirom na to da si je zaista dao truda, to može značiti da želi dosta vremena kako bi u krevetu eksperimentirao.

2. Pokazuje zainteresiranost za nova iskustva. Slušajte ga. Ako kaže nešto poput, "frend mi je rekao da su on i njegova cura isprobali novu ludu pozu", možda zvuči iznenađeno zbog prijateljeva ponašanja, ali u stvari je zaintrigiran. Ovo je način na koji vam želi dati do znanja da želi isprobati nešto novo. Kad to tako ležerno spomene, važe jeste li vi zainteresirani.

3. Nestašan je i igra igrice s vama. Usred “posla” lagano vas ugriza za rame ili lagano udari po stražnjici iz vedra neba… ali ne ide dalje od toga. Što se događa? Želi vidjeti hoćete li zagristi mamac. Ugrize vas i čeka na vaš jednako živahni odgovor.  

4. Ne može držati ruke dalje od vas. Ako ne može držati ruke na miru, seks mu je na pameti od 0-24 svaki dan i želi mijenjati vašu seks rutinu. Možda će vas u javnosti zgrabiti za guzu ili prijeći rukom preko kralježnice i poljubiti vas u stražnji dio vrata. To što mu ne smeta hoće li to itko vidjeti samo znači da želi pomicati granice.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj