Ovako će se ponašati muškarac koji vam ne može odoljeti!

25/09/2020

Ovo je potvrda da je on sve ono čemu ste se nadali...

1. Drži do svoje riječi. Kada se dogovori s vama nešto, uvijek ispoštuje dogovor. Znate da vas neće pustiti da izvisitei da na njega uvijek možete računati.

2. Sretan je uz vas, kao i vi uz njega. Kod vas nema drame oko pitanja sviđate li mu se, je li mu i koliko stalo, pada li mu uopće na pamet neka druga. Uz njega se jednostavno osjećate dobro.

3. Pažljivo vas sluša. Spomenuli ste usput na jednoj kavi kako ste preskočili kupiti jedno mjesečno izdanje omiljenog časopisa, a on se stvara nakon par dana upravo s njim. On doista obraća pozornost na ono o čemu mu pričate.

4. Uz njega možete glumiti klauna. Bez zafrkancije. Ako se u njegovom društvu možete glupirati, smijati, te naravno i iskreno progovarati o svemu što vam je na duši, odnosno u potpunosti biti prirodni, opušteni i svoji, onda je od definitivno materijal za duge staze.

5. Dio ste njegovog života. Trudi li se upoznati vas sa svim osobama koje mu u životu nešto znače, od obitelji, rodbine, prijatelja, kolega, to je izričit pokazatelj kako želi da budete dio njegovog svijeta. On želi da upoznate sve njemu bitne ljude i da svi njemu bitni ljudi upoznaju vas.

6. On je vaša vječna ispiracija. I doslovno ne prestajete prijateljicama pričati koliko je divan i što je sve napravio za vas. I cijenite apsolutno svaku sitnicu kojom vam uljepša život.

7. Imate potrebu sve reći svojim roditeljima. Koji su inače posljednje osobe s kojima želite razgovarati o svom ljubavnom životu, no s ovim je frajerom drugačije - svjesni ste koliko je divan i želite da to svi znaju, pa čak i oni!

8. Jednostavno ste kliknuli. Dijelite brojne zajedničke interese, isti smisao za humor, i jednostavno imate osjećaj da ne postoji nešto što s njim ne biste mogli podijeliti u životu, bila to misao, iskustvo ili neko vaše osjećanje.

9. S njim medeni mjesec ne prestaje trajati. Figurativno rečeno, naravno. No doista, iako ste već duže vremena zajedno, i dalje ste najsretiji kada vrijeme provodite zajedno i svjesni ste da vas on zabavlja, privlači i oduševljava jednako kao i prvog dana.

10. Vodi brigu o vama. Sto će vam puta u danu poslati poruku samo da čuje kako ste, nazvati vas bez nekog posebnog povoda, samo da vas čuje, a kada se dogodi jedan od onih dana u kojima ćete biti i sami sebi naporni, on će točno znati kako vas oraspoložiti, utješiti i vratiti vam osmijeh na lice.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj