Okrutna istina ili šarmantna laž - što frajeri više šmekaju?

23/03/2020

Postoji li prava odnosno kriva taktika kojom ćemo zadržati frajera ili je dovoljno biti ono što jesmo?

Ne odgovaraj mu na poruku bar tri sata! Ne zovi ga kad je s prijateljima! Nemoj se ponašati kao da si previše zainteresirana, to je pogrešna taktika i nikako nemoj napraviti prvi korak ili prva poslati poruku, to je stvarno očajno!

Sve ovo samo su neka od pravila za koja se čini kako ih je sve više i više iz dana u dan, a spontanih poteza sve je manje. Provoditi vrijeme s osobom koja te usrećuje više i nije tako jednostavno, jer, bez prave taktike, on će izgubiti interes, a ti ćeš ostati sama, poražena i iskorištena.

Da, nitko od nas ne želi vjerovati u točnost ove rečenice, ali činjenica je da smo svi isprobali biti prirodni bez imalo glume i pretvaranja da smo ono što nismo, a kako je to završilo? Ostale smo same, razočarane i tužne? Pa, ponekad je definitivno i to bio slučaj. Kada su frajeri u pitanju, jedna od najvećih dilema je za koju se taktiku odlučiti - biti brutalno iskren i reći mu kako prezirete iz dubine duše jurcanje dvadeset luđaka za loptom kao da ne postoji sutra ili igrati na totalno suprotni pristup i reći kako jedva čekate Ligu pvaka, ne biste li čim dođete kući proveli nekoliko sati učeći najvažnije likove i klubove ne bi li vas on uhvatio u laži.

Problem s igranjem „ljubavnih igrica“ jest taj što se morate pripremiti na gubitak. Ako ste previše zauzeti izigravanjem nedodirljive i neuhvatljive, nećete imati vremena uživati u sitnicama koje ljubav donosi.

Možda se želimo osjećati poželjno, ali ne bismo to trebali činiti iz krivih razloga. Ne bismo ga morali činiti svojim ljubavnim robom – ako je on pravi za vas, voljet će vas baš onakvu kakva jeste i vaša ga osobnost neće otjerati.

Zaključak? Prava taktika ne postoji. Mi navijamo za vaše prirodno „ja“, a povremene igrice (dok god su u mjeri) mogu samo dodatno pojačati njegov interes prema vama. Naposljetku, sve je malo zanimljivije kad se na trenutke čini nedostižnim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj