Njegove najveće brige

21/07/2014

Znate li zbog čega su frajeri najviše nesigurni u sebe...

1. Gubitak kose je definitivno najčešći uzork nesigurnosti frajera. Uopće nije bitno vole li dužu kosu ili gotovo obrijanu glavu, većina frajera u gubitku kose vidi i gubitak muževnosti.

2. Nezadovoljstvo ljubavnim životom frustrira i žene i frajere, no frajerima je nezadovoljstvo upravo ovim segmentom poprilično visoko na listi važnosti.

3. Financijske poteškoće nikome nisu ugodne, no muškarci su posebno ranjivi kada su ove stvari u pitanju. Oni se još uvijek osjećaju dužnima biti financijski neovisni i sposobni uzdržavati obitelj.

4. Starenje... Iako jako puno frajera odbija njegovati se u mjeri kao mi žene, nije im nimalo svejedno kada na licu primjete bore i ostale znakove starenja.

5. Nemogućnost otvaranja staklenke. Frajeri će pokušavati otvoriti staklenku sve dok im ruke ne prokrvare, radije nego da odustanu. Posebice ako ste ih vi zamolili da ju otvore.

6. Ljigavi insekti, zmije i slično... Jer bi oni trebali biti ti koji su neustrašivi, hrabri junaci koji će nas ranjive tješiti i tjerati zločeste napasti daleko od nas. A i njima te zločeste napasti često djeluju jednako odbojno!

7. Ostali frajeri s definiranim mišićima razlog su zbog čega će se vaš frajer osjećati poprilično nesigurno. Još pogotovo ako pred njim znate uzdisati za nečijim tijelom, kao npr. Ryana Goslinga...

8. Pornografija. Iako mi žene jako dobro znamo koliko se jedan takav uradak snima i koliko je sve isforsirano i namješteno, frajeri se osjećaju poprilično loše kada nisu u stanju seksati se satima ili izvoditi određene poze koje vide na filmu.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj