Njegova omiljena poza otkrit će vam kakav je materijal za vezu!

26/10/2020

Kad je riječ o nogometu, dečki se razbacuju riječima i osjećajima. Ali kad je riječ o emocijama, šute kao zaliveni. Međutim, proučavajući njegove pokrete i ponašanje, osobito među plahtama, možete otkriti mnogo, mnogo toga!

Neprestano vas ljubi

Ako vaš dragi konstantno žudi za poljupcima i stalno vas ljubi, to znači da želi da se osjećate poželjnom i voljenom. Također želi u vama pobuditi žudnju. Za vas to nije loše, ali takvo ponašanje otkriva njegovu živčanost i nesigurnost – jer ne zna kako vam drugačije udovoljiti.

Intenzivno vas gleda

Dečki ne vole duge predigre, milovanje ili kontakt očima s curama do kojih im nije stalo. Ako vas tijekom vođenja ljubavi gleda u oči, a još se i smješka, znači da prema vama osjeća mnogo više od puke tjelesne privlačnosti.

Romantična duša

Ako se vaš partner stalno trudi iznenaditi vas romantičnim izlascima ili večerama uz svijeće, onda ste zaista prava sretnica. Ako zna napraviti takvu atmosferu, odnosno atmosferu koja vam godi i uzbuđuje vas, onda točno zna što želite. Osjećajan je pa možete očekivati puno maženja i paženja. Međutim, želite li seks na nekom neuobičajenom mjestu, to jest malo “zapapriti” ljubavni život, onda ćete morati preuzeti inicijativu.

Vjeran je

Ako gotovo uvijek prakticira misionarski položaj u krevetu, znači da je vjeran i da se uvijek možete osloniti na njega. Ako želite ozbiljnu, dugotrajnu vezu, onda je on pravi tip za vas!

Obožava vas na vrhu

Ako voli da ste među plahtama “vi na njemu”, znači da zna što radi i što želi. Taj položaj stvara u njemu još veću požudu, ali istovremeno pokazuje da želi da i vi uživate – jer imate potpunu kontrolu nad događanjima u krevetu. Dakle – jednostavno uživajte!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj