'Nisam siguran jesam li dobar ljubavnik' i još 7 stvari koje vam frajeri baš nikada neće priznati

22/02/2021

Koliko god ga ove stvari mučile, garantiramo da će ih držati za sebe...

Volio bih biti uspješniji. Svi uvijek težimo napredovanju (ili barem velika većina nas) i bez obzira na to koliko smo uspješni, uvijek želimo i smatramo da možemo postići bolje i više. Neobično je istraživanje pokazalo da su najzadovoljniji oni koji šute i rade. Frajeri koji često naglašavaju koliko su uspješni, najčešće su nesigurni u svoj uspjeh i poprilično nezadovoljni.

Promjenio bih mnogo toga na sebi. Svi mi imamo dio tijela s kojim baš i nismo zadovoljni, pa tako i on. Možda nema problema s viškom kilograma, no svaki put kada se skida pred vama potajno se nada da nećete primjetiti nedostatk six packa. Ili bicepsa. Ili nedefinirana leđa...

Kada mi neko dijete priđe da se igram s njim, totalno poželim svoje. On vas ne želi prestraviti, a možda niti nije spreman da postane roditelj, no uživa u igri s malom djecom i zapravo jedva čeka da i sam postane tata. Iako to možda još uvijek ne želi.

Skroz si me oborila s nogu. Rijetki su frajeri koji će to doista iskreno priznati (cure, ako ste naletjele na takvoga, ne puštajte ga!), no u vama postoji nešto što njega potpuno dovodi do ludila i bez čega ne bi mogao zamisliti život.

Bojim se da moje ljubavničke vještine baš i nisu sjajne. Štogod vi voljeli da vam radi i u čemu god uživali, on će se uvijek pitati jesu li vaše reakcije i uzdasi potpuno iskreni ili ste jedna od najboljih glumica koje je upoznao. Ikad! Koliko god vi njega ohrabrivali i hvalili, uvijek će biti pomalo sumnjičav prema svojim ljubavničkim vještinama.

Radije bismo da nam vi prve izjavite ljubav. Osim ako nije pijan, ili ste naletjeli na teškog romantičara, frajerima će nekako biti ugodnije reći 'volim i ja tebe', nego prvi reći 'volim te'.

Ne znam što bih mislio o tvojoj obitelji. Ili prečest kontakt s vašom obitelji, ili vaš (pre)zaštitnički nastrojen tata, ili pomalo luda sestra... Iako to nikada neće priznati (jer se jednostavno ne petljaš u njezinu obitelj), neki ga segment zasigurno pošteno užasava. 

Puno puta nisam siguran imamo li nas dvoje budućnost. Ne postoji veza u kojoj su oba partnera apsolutno uvijek milijun posto sigurni u svoju vezu. Većinom će biti lud za vama, kao i vi za njim, no i on će povremeno imati sumnje u vaš opstanak, vjernost i sve ostalo što ide u kompletu s ozbiljnom vezom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj