Nikada nećeš pogoditi što je frajerima najčešće u glavi

24/04/2019

Tko god misli da su druge žene, gadno bi se prevario...

Duboki dekolte zamamne plavuše ili napeta stražnjica zgodne brinete iz računovodstva – vrte li se muške misli isključivo oko ženskih draži? Mi smo žene uvjerene kako su nogomet, automobili i žene jedine stvari na koje frajeri misle! Ipak, nedavno provedena anketa u kojoj je sudjelovalo gotovo 10.000 Europljana pokazala je neke dosad nepoznate i iznenađujuće podatke.

42% ispitanika doista većinu dana razmišlja o seksu, ali 70% ih je vjerno svojim partnericama. O društvenom statusu i poslovnom uspjehu gotovo jedva da pomisle. Anketa je pokazala i da se u glavama muškaraca uglavnom sve vrti oko njihova izgleda. Naime, 98% ispitanika svakodnevno razmišlja o svojem izgledu, a 97% o njezi tijela.

via GIPHY

Najtaštiji su Španjolci - 8% ih odmah nakon buđenja razmišlja o izgledu. Na drugom su mjestu Portuglaci (sjetite se Cristiana Ronalda!). Tipični muški misaoni kliše pokazali su Grci - čim ujutro otvore oči, 13% ih razmišlja o seksu i o tome kako će tijekom dana ispuniti svoje seksualne maštarije. Ponekad vlada i zatišje u glavi: tijekom jutarnjeg tuširanja 26% muškaraca razmišlja - ni o čemu! Jačem spolu očito treba misaona stanka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj