Neobične stvari koje pale frajere

13/11/2014

Zašto na primjer znojno tijelo ne bi bilo seksi...

1. Ležerno rastezanje. Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privući ćete pažnju svog dragog. Zašto? Zato što ih jednostavno nešto jako pali u prizoru žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

2. Znojno tijelo. Vama je možda znoj odbojan i sinonim za nešto odvratno, no vašem frajeru nije. Njih itetako privlači znojno žensko tijelo, a mi mislimo da to mora imati nekakve veze s feromonima.

3. Tijelo u pokretu. Štogod da radite sa sobom, frajerima ćete upasti u oko. Guza koja se treska, grudi koje poskakuju, sve su to prizori koji su ugodni njihovim očima.

4. Bijesna žena. Iako ne postoji nikakvo znanstveno objašnjenje (ili barem ne zasad), frajere pali ljutita žena. Možda izljeve bijesa i ljutnje povezuju sa strastvenošću... Samo nagađamo!

5. Neuredna kosa. Ok, ne masna, prljava, zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno svezana ili divlje raspuštena definitivno će probuditi njegovu pažnju.

6. Oružje. Po mogućnosti ono vatreno. Frajeri se jednostavno raspamete kada vide ženu s pištoljem. Ili puškom. Ili samostrelom.

7. Prevelike košulje. Mogu biti i od flanela, njima materijal nije bitan. No frajeri naprosto polude kada vide ženu zaogrnutu u jedno 5 brojeva veću košulju.

8. Šilterice. Ne znamo u čemu je točno ovdje stvar, no frajeri definitivno vole vidjeti ženu sa šiltericom na glavi, a bonus bodovi su ako je šilterica s logom njihova omiljena kluba. Ekstra bonus bodovi su ako ste iskrena ljubiteljica sporta.

9. Zavodljivo jedenje. Na primjer banane. Nema ništa osobito privlačno u frajeru koji jede bananu. Osim ako je frajer Ryan Gosling. Btw, sretan mu rođendan s malenim zakašnjenjem. No žena koja jede bananu frajerima je opasno seksi. Svi znamo zašto.

10. Glazbene vještine. Kada frajeri skuže da žena zna pjevati, ili još bolje, svirati neki instrument (i ne, uopće nije bitno koji), žena im automatski postaje jedno 10 puta privlačnija. Možda da razmislite o glazbenoj školi?Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj