Nećete vjerovati što sve frajeri misle da se događa za vrijeme poroda!

14/04/2017

Najveći strah im je da će netko njihovu bebu zamijeniti nečijom tuđom...

  1. Svi vrište. Sukladno svemu viđenome na malim ekranima i filmskom platnu, porod je jedna alarmantna, naporna i silno uznemirujuća situacija. Vlada kaos i čak i doktori i sestre vrište i deru se iako je to nešto što su odradili već milijardu puta.
  2. Vagina i anus postaju jedno. Iako nema garancije da se ovo doista događa, svaki se frajer mentalno priprema za taj trenutak. Sigurni su da će vidjeti grozan prizor koji će ih proganjati do kraja života. Shvaćaju da je i jadnoj ženi jako teško jer se njoj to događa, ali ona barem nije primorana to gledati.
  3. Partnerica će obaviti veliku nuždu pred svima, na stolu. To je još jedan scenarij za koji se psihički pripremaju. Da će odjednom početi nešto izlaziti iz svake ženine rupe koja postoji.
  4. Posvuda su razne tekućine i izlučevine. Sve je sluzavo i ljigavo i odvratno. Svi su i sve je prekriveno sa sluzi, a to bi trebao biti najradosniji trenutak u tvom životu.
  5. Moraju stajati kraj svojih partnerica kako bi one imale na koga vikati koliko je to što se događa strašno, i bolno. To mora da je razlog. Jer zbog čega bi im se inače dopuštalo da smetaju doktorima i sestrama koji zapravo rade nešto kontruktivno. Oni nisu tamo da išta govore jer što bi točno mogli reći, a da vrijedi koliko i njen porod?
  6. Silno se boje hoće li netko njihovo dijete zamijeniti s nekim tuđim djetetom. Oni su tamo da dočekaju svoju bebu u dolasku na svijet, a odmah nakon toga ta ista beba se odnosi u sobu s još gomilom drugih beba gdje se svaki luđak može igrati s njima. Možda će netko reći da je ovaj strah neutemeljen, ali oni nekako shvaćaju da je na njima da se pobrinu da idu doma s pravom bebom, budući da se žena koja je u nesvijesti od bolova, muka i lijekova teško može pobrinuti za išta.

 

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj