Mužjak bez muda ili vječno (nezrelo) dijete - to su samo neki od razloga zašto veza nikako da se dogodi!

11/02/2021

Ako ste zapeli s frajerom koji malo bi pa malo ne bi, u ovome bi mogao biti problem...

1. Na pravom mjestu u krivo vrijeme. Ako vam se u životu pojavio iz vedra neba nakon čega ste par puta izašli zajedno i savršeno se zabavili, a potom je nestao jednako kako se i pojavio, velika je vjerojatnost da to nema nikakve veze s vama te da itekako ima veze s lošim tajmingom. Vjerojatno vas je jednostavno upoznao u krivom trenutku.

2. Zauvijek dijete, ali na potpuno pogrešan način. Itekako je moguće da ste naletjeli na potpuno nezrelog tipa. Ima li dobro srce, možda mu jednog dana pružite drugu šansu. Naravno, kada odraste. I naravno, ako bude imao sreće da dobije drugu šansu.

3. Nedovoljno dobar klik. I to je potpuno ok, jer vi niste savršeni za svakoga jednako kao što nije svatko savršen izbor za vas. Mala je vjerojatnost da ćete nakon samo par spojeva pronaći onoga s kojim si pašete kao lonac poklopcu.

4. Jak na riječima, slab na djelima. Frajeri koji vam obećavaju brda i doline, a ne ispunjavaju svoja obećanja, stoput su gori od frajera koji se ne obvezuju ni na što. Ako s jedne strane imate potpuno iščezavanje, a s druge nastavak petljanja s frajerom koji koji vam cijelo vrijeme govori stvari koje želite čuti, ali koje on ne misli, vjerujte da je ovo prvo puno bolja opcija.

5. Poštovanje ne postoji u njegovom vokabularu. Niti bontonu! Ako na čin nestanka gledate kao na iskaz nepoštovanja, onda biste trebali osjećati olakšanje. Jer vas on očigledno ne bi tretirao s onoliko poštovanja koliko smatrate da zaslužujete. A ako ne zna za poštovanje, onda je bolje da ste to saznali na vrijeme.

6. Niste jedini (ili dovoljno) važni. Naravno da postoje brojni faktori koji utječu na njega i vas dvoje, a o kojima vi vjerojatno nemate pojma. Kao npr. bivša cura, šef koji mu nameće nebrojene poslovne zadatke, a možda postoji još jedna nova cura koja mu je pored vas zapela za oko. Možda se između vas dvoje dogodila kemija, ali je jednako moguće da se s nekim drugim dogodila još jača.

7. Mužjak bez mošnji. Vi biste se vjerojatno osjećali bolje da vas je nazvao ili vam poslao poruku i jasno dao do znanja da nije spreman za vezu, da se pomirio s bivšom ili da mu se svidjela neka druga, no frajeri često preferiraju bijeg nad razgovorom. Bilo da im je neugodno objašnjavati njihove osjećaje ili da smatraju da vam to ne duguju, bijeg nije toliko neobična pojava u muškom svijetu.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj