Muškarci otkrili: Ženski mirisi koji ih potpuno izluđuju

23/09/2015

Muški parfem nešto je što sa sigurnošću možemo smjestiti na vrh liste slabih točaka kod žena, a kakve mirisne note privlače muškarce rekli su nam oni sami.

Dobrom ženskom parfemu teško je odoljeti. Iako o ukusima ne treba raspravljati, svaki je parfem poseban je na svoj način i nijednom parfemu još nije uspjelo mirisati „ružno“.

Zato je odabrati samo nekoliko parfema pravi izazov. Kako bismo olakšali, odlučili smo pitati muškarce koji ih mirisi uvijek iznova izlude.


Seksi senzualan miris

vera wang

Parfem koji odiše seksepilom i senzualnošću nešto je što svaki muškarac želi na svojoj ljepšoj polovici. "Lovestruck" parfem Vere Wang  jedan je od najboljih izbora, a njegove note čine: guava, angelika, tuberoza, mandarina, lotusov cvijet i mošus.


Miris vanilije

DKNY

Svjež, opuštajuć miris vanilije nešto je što će oduševiti i uzbuditi svakog muškarca. Pravi izbor je parfem "PureDKNY  Verbena - DKNY (Donna Karan New York)". Čine ga citrusne arome, kao i verbena i bosiljak - koje čine njegovu bazu. Ono što je zanimljivo da je verbena iz Afrike, točnije, države Togo i da se pakovanje parfema pravi od recikliranih materijala.


Miris ljubavi i voća

oscar de la renta

Dečki vole kad mirišete na ljubav, a prva asocijacija su proljetni mirisi voća. U tom je slučaju najbolji izbor "Live in love - Oscar de la Renta“. Note mirisa čine: bergamot, đumbir, orhideja, zumbul, jasmin, narančin svijet, ruža, mošus, amber, cedar i sandalovina.


Miris luksuza

burberry

Mirišite na luksuz i probudite mu sva čula. U parfemu "Body" eklektična mješavina voćnih nota upotpunjuje tijelo, stvarajući osjećaj suptilnog zavođenja.

Miris otvara svjež, zeleni dodir pelena koji donosi naznake breskve i frezije. Elegancija se nalazi u samom srcu parfema u kojem su note ruže i irisa naspram jake sandalovine. Bazu čine vanilija i kašmir koji se stapaju s ambrom i mošusom. Burberry Body je stvorio Michel Almairac.


Miris slatkoće

euphoria

Muškarci vole ne samo da izgledate slatko, nego da i tako mirišete. Parfemu "Euphoria" (Calvin Klein) nar i urme daju slatki miris, koji će izludjeti baš svakog muškarca. Parfem je tajanstven i privlačan, a pored toga i dosta jak i postojan. Osnovne note čine: japanska jabuka, zeleno lišće, šipak, lotus, crna orhideja, crveno drvo, crna ljubičica i amber.


Miris svijeća

my queen

Badem i ljubičice mogu biti sjajni afrodizijaci, a parfem koji odiše takvim mirisnim notama je "My Queen" , Alexander McQueen.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj