Možda mu se sviđate, ali to nikako ne znači da vas on i zaslužuje!

19/10/2020

Možda to ne želite čuti, ali zaslužujete bolje od ovoga!

1. Ima mnoštvo prijateljica koje tretira jednako kao i vas. U prijevodu, niste mu osobito važni kao nažalost niti jedna od njegovih prijateljica.

2. Uredno lajka sve vaše Facebook i Instagram objave, ali nikada prvi ne započinje komunikaciju. Uvijek vi morate biti ta koja će mu poslati poruku, nazvati ga, dogovoriti dejt.

3. Draži ste mu u društvu nego nasamo. Tu i tamo će vas izvesti solo, no u većini slučajeva bit ćete u društvu. Dalje od takvoga!

4. Obasipa vas porukama preko tjedna, a onda potpuno nestane. Znate da mu se sviđate i da doista uživa u druženju s vama, no na najmanju naznaku stvaranja navike ili nedaj bog obaveze, taman kada se počnete i sami navikavati na njega, on nestaje s lica zemlje.

5. Govori vam kako zaslužujete nekog boljeg. I u pravu je. I on to doista i misli. Da ste mu doista neprestano u mislima, gadila bi mu se i sama pomisao da vas izgubi ili prepusti nekom drugom. Prihvatite kako stvari stoje i bacite se u potragu za tim boljim kojeg doista i zaslužujete.

6. Flertuje s vama pijan, dok se trijezan prema vama odnosi kao prema frendici. Podsjećamo da ona 'in vino veritas' nije baš uvijek točna. Uostalom, sve i da je, zar stvarno želite frajera koji oko vas treperi samo kada popoije koju čašicu više?

7. Bajke o nespremnosti na vezivanje za bilo koga. Da se razumijemo, to su pusti izgovori. Kada naletimo na pravu osobu, nema te sile koja će nas spriječiti da budemo s njom. Dakle, vi očito niste ona prava, a bome je i on daleko princa na bijelom konju. Glavu gore i izbijte ga iz glave!

8. Često priča o svojoj bivšoj. Svi mi jako dobro znamo koliko priče o bivšima mogu biti iritantne, naporne i koliko mogu boljeti. Da mu je stalo do vas, potrudio bi se sačuvati vas od svih navedenih emocija. No njemu je očito još uvijek najviše stalo upravo do njegove bivše.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj