Molim?! I frajeri glume orgazme?

03/04/2018

Nemojte misliti da smo mi žene jedine. Oba spola jednako su neiskrena...

Znamo koliko je ženski orgazam kompliciran i koliko ga je ponekad vrlo teško postići. S druge strane muški orgazam uzimamo zdravo za gotovo – očekujemo da oni automatski svrše čim se upuste u seks. Ali nije uvijek baš tako jednostavno. Ako su umorni, pripiti ili pod stresom bit će im teže doživjeti vrhunac. A što čine kad se od njih očekuje orgazam? Odglume ga.

Najmanje trećina muškaraca glumi orgazam iz istih razloga kao i žene – da ne povrijede partnera. Problem je u tome što se od muškarca očekuje da uvijek svrši jer se smatra da je njihov orgazam jednostavan. I kad izostane orgazam, žene to shvate to osobno. Možda su imali dan iz pakla, ali žene će se mučiti mislima poput; nisam mu dovoljno privlačna, ne uzbuđujem ga više, postoji neka druga...

Umjesto da objasne da su imali stresan dan na poslu i zato su izgubili erekciju, muškarci misle da je jednostavnije odglumiti orgazam. Većina žena niti ne primjećuje nedostatak tekućine. Glavni razlog je što žene ne očekuju da će muškarac odglumiti orgazam, a ako koriste kondom, gluma je još lakša. Osim toga, ejakulat nije pravi pokazatelj da je muškarac doživio orgazam. Naime, orgazam i ejakulacija dva su odvojena procesa, a jedan se može dogoditi bez drugoga. Drugim riječima, muškarac može ejakulirati bez doživljavanja orgazma ili pak doživjeti orgazam bez ejakulacije. 

Bilo kako bilo, bilo bi lijepo da za promjenu budemo svi malo iskreniji. Jer fake orgazmi su totalno out!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj