Ono na što mirišete je itekako zaslužno za uzbuđenje! Natjerajte ga da žudi za vama još više!

25/12/2021

Nije tajna da kad je riječ o privlačnosti muškarce izluđuje vizualno. Ali i osjet njuha je jako bitan...

Miris na vama
Vaš parfem uzrokuje Pavlovljev refleks kod muškarca: njegov mozak povezuje taj miris s vašom bliskošću i automatski je u punom gasu kad ga namiriše. Probajte staviti malo svog parfema na njegov jastuk. Ne samo da ćete ga tako još više uzbuditi, nego ćete potaknuti njegovu maštu i kada niste u blizini te mu pojačati slatki osjećaj iščekivanja i želju za što skorijim susretom.

Miris koji podsjeća na noć kada ste...
Jeste li se ikada prepustili razuzdanom uživanju jedno u drugome na ljetovanju dok ste bili namazani losionom za sunčanje od kokosa? Potaknite sjećanja na strastvene trenutke i zapalite svijeću s mirisom kokosa ili pripremite kupku s istom aromom. Mirisi snažno vraćaju sjećanja na prošla iskustva jer je dio mozga koji procesuira mirise povezan s dijelom koji je zadužen za emocije.

Miris za borbu protiv stresa
Čudno, ali miris hrane koja se peče pokreće muškarce. Neka su istraživanja pokazala da miris pečene bundeve i svježih krafni povećava protok krvi u penisu. Iako nije sigurno zašto ih taj miris uzbuđuje, jedan mogući razlog je da ih nesvjesno opušta i time povećava protok krvi i njihove seksualne aluzije.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj