Masturbacija, guglanje, depra - što sve frajer skriva od vas?

15/01/2014

Neke stvari frajeri vole držati u tajnosti, uglavnom zato što vam se to srame reći...

Svi mi imamo neke vlastite rituale, navike i ponašanja za koja ne želimo da itko zna. E pa ista je stvar i s njim. Iako vi možda mislite da od vas ne skriva apsolutno ništa.

Činjenica da masturbira i koliko to često radi

Da, frajerima je seks često na pameti. Češće nego što mislite! I bez obzira na to da li su u vezi ili solo, redovito masturbiraju. Ako ih baš pitate da li to rade, vjerojatno će vam priznati, no ne očekujte da će doći k vama i ispovjediti se koliko to često i kada radi. Možda ujutro dok vi još spavate, možda dok se tušira. Možda nakon što vi zaspete. Maturbacija apsolutno ne umanjuje želju za seksom s vama, niti bi vas trebala zabrinjavati. To je njihov ritual koji ih veseli i opušta. I koji vole držati u privatnosti.

Gugla vas

Zapravo gugla vas, prati vaše Facebook aktivnosti, prati vaš Instagram profil, a da ima prijatelja špijuna, vjerojatno bi i njega angažirao. Ne mislimo pritom nužno na uhođenje u lošem smislu. Oni to rade i kada se spremaju na spoj s vama, čisto kako bi znali što više o vama i kako ne bi rekli ili napravili nešto pogrešno. Oni vam se samo žele svidjeti i koriste svo raspoloživo oružje da u tome i uspiju, baš kao i vi!

I on ima loše dane

Loše dane u smislu njegovog samopouzdanja. Nije da je svaki frajer depresivan ako nema tijelo poput Taylora Lautnera, no činjenica je da to svakako primjećuju. I da su i oni ponekad neraspoloženi zbog nezadovoljstva samima sobom. No definitivno neće poput nas žena to otvoreno priznati - njima dovoljno teško pada spoznaja da im i nije baš pametno popiti još koju pivu ili otići na pizzu s dečkima. Ne trebaju još i razgovarati o tome!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj