Ma kakav celulit?! Tijekom seksa, on neće skidati pogled s vašeg lica

24/11/2020

I to zato što u izrazu lica traži potvrdu da je ono što radi dobro i uzbuđujuće te da ste na pravom putu prema vrhuncu...

Sada kad znamo koliko im je potrebna vizualna ekspresija užitka izazov je naučiti osloboditi osjećaje seksualnog ushićenja, a da toga nismo ni svjesni. Rađa se osjećaj srama zbog iznenadnog crvenila koje preplavi lice okupano znojem i kontrakcija mišića zbog kojih su oči i usta u poziciji između napetosti i mlitavosti. Slijedite ove savjete i naučite se opustiti u tom divnom trenutku.

Lekcija oslobađanja 1: Dišite duboko

"Polagano i duboko udisanje i izdisanje pomaže vam da isključite okolinu te vas vode u zonu oslobođenu vanjskih utjecaja, gdje su sva vaša čula pojačana i gdje se možete istinski opustiti", objašnjava Yvonne Fulbright, autorica knjige "Touch Me There!". Gotovo je nemoguće da mislite na to da vaše lice izgleda drugačije kada je mozak preplavljen osjećajima užitka.

Lekcija oslobađanja 2: Slijedite njega

Bacite pogled na partnerovo lice tijekom akcije. Vrlo je vjerojatno da žmirka, gnječi usne jednu o drugu, ima otvorena usta, stišće zube i pokazuje druge znakove užitka. Uzmite njegove izraze kao vodič za otkrivanje strasti u vama na isti slobodan način. On će to odmah primijetiti i sretno vam uzvratiti pokazivanjem vlastitih osjećaja. To je zakon prirode: ushićenje daje povod za novo ushićenje.

Lekcija oslobađanja 3: Ne potiskujte uzdisaje

"Tijekom orgazma mnoge su žene svjesne stenjanja, vikanja ili bilo kojeg drugog verbalnog izražavanja svojih divnih osjećaja povezanih s užitkom. Ne biste trebali potiskivati bilo kakve zvukove ili iskrivljene izraze lica koji prirodno dolaze", kaže Sari Locker, autorica knjige "The Complete Idiot's Guide To Amazing Sex". Što se više možete opustiti tijekom seksa, to ćete više uživati, i to će se vidjeti i osjetiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj