Kakvi su frajeri najmanje skloni prevariti ženu?

01/06/2020

Znanstvenici tvrde da ima par caka po kojima brzo i efikasno možemo razaznati dobre dečke od prevaranata... prije nego uspiju zagorčati vam život...

Najmirniji možete biti uz frajera koji:

Zarađuje otprilike jednako kao i vi. Nedavna studija pokazala je da su manje šanse da će vas prevariti ako su vaša i njegova primanja slična. Muškarci koji zarađuju puno više ili puno manje od svoje partnerice skloniji su nevjeri, što u prvom slučaju vjerojatno ima veze s osjećajem nadmoći, a u drugom s osjećajem manje vrijednosti.

Ima monogamne prijatelje. Gary Newman, autor knjige "The Truth About Cheating" tvrdi kako je muškarac skloniji prevari ako je u sličnom okruženju tj. ako je to normalna i prihvatljiva pojava među njegovim prijateljima. Vaš dečko ima frenda koji vara svoju ženu. Štoviše, on mu često služi kao "alibi" i pristaje na laganje? Što mislite, što je još spreman slagati?

Uz vas se osjeća voljeno. Ne morate imati tjedne seks maratone kako biste se osigurali da on ne poželi neku drugu. Prema istraživanju Garyja Newmana, većina muškaraca ne vara kako bi zadovoljila svoje seksualne, već prvenstveno emotivne potrebe.

Ekstrovertiran je. Istraživanja su pokazala da introverti puno češće varaju jer će puno prije pristati na nemoralnu ponudu od ekstrovertiranih osoba. Što samo potvrđuje onu o psu koji puno laje ali ne grize, kao i onu o tihoj vodi koja brege dere.

Sluša heavy metal. Vjerovali ili ne, provedena je studija o povezanosti prevara i vrste glazbe koju određene osobe preferiraju i ispostavilo se da su najveće dobrice među zauzetim dečkima - čupavi heavymetalci!

Dolazi iz velike obitelji. Anketa dejting web stranice Seeking Arrangements pokazala je da su prevaranti najčešće - sinovi jedinci.

Ne diže mu se baš na svaki povjetarac. Studija objavljena u Archives of Sexual Behavior pokazala je da su muškarci koji se lako uzbude i postignu erekciju skloniji prevari.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj