Kako prepoznati vuka samotnjaka?

28/05/2019

Ima frajera koji će vam pričati kako žele vezu samo kako biste im uvijek bili na raspolaganju, ali ako vam kaže da e želi nikakvu vezu, vjerujte da vam govori istinu...

1. Potpuno mu je nebitno što ne poznajete niti jednu važnu osobu iz njegovog života. Redovito se viđate već nekoliko mjeseci, ali vas uvijek zaboravi povesti sa sobom kada izlazi sa svojim prijateljima ili obitelji. Ako se to dogodi više nego jednom, to nije slučajna pogreška – jednostavno nije spreman uvesti vas u svoj život.

2. Jasno vam svojim ponašanjem daje do znanja kako mu niste pri vrhu liste prioriteta. Razumijemo - ima stresan posao koji mu oduzima većinu vremena cijeli tjedan. Ali ako inzistira na tome da provodi svaki vikend s dečkima, a vas ubaci u raspored tek ponekad kad stigne, to nije lijepo, niti obećavajuće.

3. Ne libi se u vašem prisustvu odmjeravati druge žene. Jedno je primijetiti lijepu osobu dok ste u vezi (i mi to radimo). Ali definitivno nije spreman za vezu ako stalno guta očima druge žene dok je s vama. I, iskreno, zaslužujete bolje.

4. Njegovo ponašanje nema nikakve veze s bajkama koje vam redovito prodaje. Počeo je pričati o braku već na trećem spoju pa ste pretpostavili da je spreman za ozbiljnu vezu. Ali sada vas izbjegava. Što to znači? Nije dovoljno zreo da se obveže ako se u početku ponaša jako zagrijano i tada najednom izgubi zanimanje. To je znak da je zagrijan za vas samo zbog trenutačnog uzbuđenja lova.

5. Bilo kakva obaveza njemu predstavlja ozbiljan problem. Svatko je ponekad u situaciji da mora otkazati dogovor ili zakasniti koji put, ali problem je ako mu to preraste u naviku. Ako se ne može držati dogovora kod tako malih stvari, to nije dobar znak.

6. Otvoreno vam kaže da nije za ništa ozbiljno, ali se vi svejedno nadate... Dečki često kažu kako ne žele vezu, ali vas i dalje nastavljaju zvati pa vi mislite da zapravo možda i hoće i da je samo pitanje dana kada će se predomisliti. Neće. Vi se nadate da će se on promijeniti, ali trebali biste ga svakako poslušati kada kaže da ne želi ozbiljnu vezu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj