Kako prepoznati frajera koji stvarno uživa u seksu!

22/11/2017

Jeste li sretnica koja je pronašla ovakav primjerak?

On predigru shvaća itekako ozbiljno. I trudi se za vrijeme nje. I s njim predigra traje. Strastveno vas ljubi po cijelom tijelu zadržavajući se nešto duže na ključnim mjestima. I jako dobro znate da je svaka predigra s njim samo uvod u eksploziju užitka koja slijedi.

Obožava se maziti. I prije seksa, ponekad i za vrijeme seksa, i obavezno nakon seksa. Kada je seks s njim u pitanju, govorimo o iskustvo koje traje i nekoliko sati.

Dok vas oralno zadovoljava, imate osjećaj da doista uživa u tome. Jednostavno ne možete ne primijetiti njegovo veselje i uzbuđenje.

Glasno stenje i uzdiše. Iako je dokazano kako upravo mi žene u seksu stenjemo i uzdišemo glasnije no frajeri, zvukovi koje ispušta tijekom seksa najbolji su pokazatelj užitka koji mu pružate.

Naježite se čim se sjetite seksa s njim. Naravno, na dobar način jer gotovo da možete osjetiti zamišljanje svih njegovih snažnih zagrljaja, dodira, grebanja...

Njega seks pošteno izmori i nakon seksa umire od gladi. Jer je seks za njega iskustvo nabijeno strašću u kojemu doista daje svoj emocionalni, psihički i fizički maksimum.

Njegove zjenice su proširene. Nije da ne skidate pogled s njegovih očiju, ali ne možete ne primijetiti proširene zjenice koje se šire kako raste njegovo uzbuđenje.

Od njega nikada nećete doživjeti da odbije seks. Na prste jedne ruke možete nabrojati trenutke u kojima on nije raspoložen za seks, ako takvi uopće postoje. On se seksa s vama jednostavno ne može zasititi.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj