Kako izaći na kraj s ostalim ženama u njegovom životu?

16/07/2019

Ako ste po prirodi ljubomorni, činjenica da je vaš dragi blizak s drugom ženom može biti problem...

Žena koju odmjerava pogledom. Bilo da zuri u zgodnu djevojku dok hodate ulicom ili otkrijete da gleda porniće, nemojte odmah pretpostaviti da nije zadovoljan vašim ljubavnim životom. Muškarci jednostavnije prave razliku između vizualne stimulacije i osjećaja. Budite otvoreni i recite mu da na vaše osjećaje i samopouzdanje utječu takve stvari. Nemojte dopustiti da sve skupa izmakne kontroli.

Cure njegovih prijatelja. Savršeno ste zadovoljni sa svojim prijateljicama i sad se odjednom pojavila hrpa novih žena s kojima biste se trebali početi družiti. Najjednostavnije je da se u prilikama kada ih susrećete prilijepite za dragog i uopće se ne trudite. No moguće je da ćete među djevojkama i ženama njegovih prijatelja pronaći dobro društvo za dane kada on izađe s frendovima, a vaše su prijateljice zauzete. Duboko udahnite i bolje ih upoznajte.

'Prijateljice' s Facebooka. Vaš dragi nije bio u samostanu prije nego što vas je upoznao. Naravno da u njegovu životu postoje bivše djevojke, dobre prijateljice i kolegice, možda i koja obožavateljica. Dok u realnom životu možete izbjegavati kontakte s njima, na fejsu je to već malo teže. Rješenje je jednostavno. Vjerujte mu i skinite se s njegova profila. Opsesivno analiziranje svakog komentara i lajka dovest će vas do ludila i udaljiti vas od vašeg muškarca.

Njegova sestra. Čak i ako se neprestano prepiru i ponašaju se poput mačke i psa dobre su šanse da je veza među njima zaista jaka. Ako osjetite negativnu vibru s njezine strane, vjerojatno vas samo preispituje, odmjerava. Budite prijateljski raspoloženi, ali se nemojte previše zbližiti s njom. Ona nije osoba s kojom biste trebali razgovarati o problemima u vezi.

Kolegice s posla. Provodi s njima više vremena nego s vama i nije baš ugodno čuti kako je neka od njih super duhovita kad znate da izgleda odlično. Razmislite malo o tome kako on provodi većinu vremena na poslu. Da, gledajući u ekran računala. Opustite se!

Gospođa mama. Iako on tvrdi da nije "mamin dečko", njegova majka ne misli tako. Žena je ipak provela godine čisteći mu guzu. Dovoljan razlog da malo olabavite. Ako previše zapovijeda i prezaštitnički se ponaša prema sinu, budite jaki i podnesite sve sa slatkim osmijehom. I provedite neko vrijeme s njom da biste je bolje upoznali (koliko god to bili bolno). Kad pridobijete njezino povjerenje i poštovanje, i ona će popustiti.

Njegova best frendica. Ako ste po prirodi ljubomorni, činjenica da je vaš dragi blizak s drugom ženom može biti problem. Sjetite se samo da se njih dvoje već dugo poznaju i da su već mogli biti zajedno da su to htjeli ili su možda i probali, ali to je očito neslavno završilo. Recite dečku da ste ljubomorni i nemojte je ogovarati i prigovarati mu zbog druženja s njom. Vjerojatno se i ona osjeća ugroženo u vašoj blizini. Potrudite se uspostaviti s njom prijateljski odnos i voljet će vas zbog toga.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj