Kako frajeri definiraju varanje... i što čine da ne dođu u napast

09/11/2018

Za jedne to nije prevara ako nije bilo seksa, za druge je telefonski poziv curi poziv upomoć, dok treći ostaju vjerni uz pomoć - pornića!

"Kad idem na poslovni put, stavim si na iPad pornjavu za hitne slučajeve, kako ja to zovem. Ako moram na večeru sa zgodnom klijenticom, to mi služi da se prije sastanka ispraznim i smirim maloga. Jedino tako mogu biti siguran da neću pokleknuti pred njezinim čarima ni nakon nekoliko pića."  (Davor, 36)

"Znam da se moja draga ne bi složila s time, ali nitko me na svijetu ne može uvjeriti da sam je prevario s drugom ako ne idem do kraja. Mislim, ni u nogometu se ne broji ako si bio blizu gola, ali nisi zabio. Nikome ništa, ne?"  (Alen, 26)

"Čim mi glavić počne upravljati glavom, uvijek se nakratko izvučem i nazovem djevojku da joj kažem da je volim. Grize me savjest - već sam je pet puta zamalo prevario, ali taj bi me telefonski poziv svaki put zaustavio. Ako jednom ne osjetim grižnju savjesti, tko zna..." (Marko, 29)

"Imam samo jedno pravilo: ako ja nisam prvi počeo tj. uletio, to ne smatram varanjem. Pa ako neki seksi komad zna da sam u stalnoj vezi i svejedno me zavede, sve što se dalje događa više nije pod mojom kontrolom." (Luka, 25)

"Ljubakanje u mračnom kutu noćnog kluba s curom koju više nikad neću vidjeti ne smatram prevarom. Tad sam uglavnom mrtav-pijan i ljubio bi se i za zadnjim gaborom. No, nikad ne dopuštam da to odvede u seks. I nemam grižnju savjesti. Mlad sam, moram se iživjeti. A volim svoju curu i ne želim da prekinemo pa se snalazim kako znam. Ono što ona ne zna, ne boli, zar ne?!" (Fran, 19)

"Nikako ne mogu svojim prijateljicama objasniti da nije problem kad frajer fizički prevari curu već da je puno veći problem ako je mentalo prevari tj. ako se zaljubi u neku drugu, bez ikakvog fizičkog kontakta. To su opasne stvari, a ne neka ševa nabrzaka. Zadnju vezu sam prekinuo jer sam se zaljubio u kolegicu s posla, i to prije nego što se među nama išta desilo."  Ivan (30)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj