Znamo kako biti žena iz njegovih najvrućih snova!

27/02/2021

Za početak, naučite prepoznati kojem tipu pripada njegov libido!

Sandra Pertot, autorica knjige When Your Sex Drives Don't Match, navodi kako postoje 4 osnovna tipa libida i kako je bitno da znate kojemu od njih vi i vaš partner pripadate. Čak i ako pripadate različitim tipovima, lakše ćete se uskladiti ako znate što zadovoljava vašeg partnera. A razumijevanje i približavanje različitosti su ključ svakog zdravog odnosa, pa tako i seksualnog.

Senzualni tip. Pripadnicima ovog tipa seks je način pokazivanja ljubavi. Nepopravljivi romantičari žude za intenzivnim pogledima, dugim poljupcima i još dužom predigrom. Nikako nisu ljubitelji seksa na brzaka i oni vole stvari odraditi na pravi način, temeljito i s puno pažnje. Što svakako iziskuje određeno vrijeme. Pogotovo što oni očekuju i puno maženja nakon samog seksa. Oni se zapravo ne seksaju - oni doslovno vode ljubav.

Avanturistički tip. Ovi pohotnici su ludi za velikim količinama seksa, na svim mogućim mjestima i na sve moguće načine. Ako oni nisu apsolutno zadovoljni seksom, neće biti zadovoljni niti vezom jer je njima seks najbitniji. Oni zadovoljstvo mjere po količini entuzijazma i raznolikosti koje u seksu doživljavaju. S njima je seks doista poput avanture, uvijek možete očkivati nešto novo i nikada ne možete biti sigurni što točno možete očekivati.

Ugađajući tip. Oni su najsretniji kada partneru mogu ispuniti sve želje, pa čak i ako to podrazumijeva određene aktivnosti koje sami ne preferiraju. Od njih ćete rijetko kada čuti što vole, žele i što od seksa očekuju. Razlog tome je upravo to što njih najviše zadovoljava ugađanje partneru na sve moguće načine. Koliko vole ugađati u seksu, toliko vjerojatno vole ugađati dragim osobama i u ostalim aspektima života. Svakako su poželjni partneri no nemojte im se zaboraviti zahvaliti tako što ćete im ponekad vratiti istom mjerom.

Mislilački tip. Oni su veliki filozofi koji vole promišljati o apsolutno svemu. Lako im se može dogoditi da im prilikom predigre nešto apsolutno za seks nebitno padne na pamet i ubije želju za seksom. Ovi tipovi loše reagiraju kad god su pod stresom. Njima uvjeti moraju biti gotovo savršeni da bi posao mogli odraditi kako treba. Da bi seks i veza funkcionirali, potrebno je puno razumijevanja i strpljenja od strane partnera, kao i iniciranja te truda oko podizanja temperature u krevetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj