Kakav je on zapravo

20/09/2013

Obratite pažnju jer ćete u nekim jednostavnim situacijama moći otkriti kakav je zapravo vaš frajer...

Svi smo svjesni različitosti između frajera i nas žena, ali ipak postoje neke sitnice koje će ih odati. Većina frajera pokazat će vam svoje pravo lice, a da toga nisu ni svjesni. Zato širom otvorite oči, zagrebite malo ispod površine i vjerujte, iznenadit ćete se. A evo i nekoliko savjeta kako biste lakše "pročitali" svog frajera.

1. Ako ismijava vjenčanja

Možda je vaš prvi zaključak da je on muškarac, a oni ne vole te romatične i dirljive događaje. Međutim, ako je situacija cijelo vrijeme napeta, moguće je da on samo odvraća pozornost od svojih pravih osjećaja.

2. Živčan je dok vozi, jer ne može pronaći traženu adresu

Iako vam se čini napetim samo zato što nema navigaciju, to može biti znak da će uvijek za sve kriviti druge, a nikad neće priznati svoju krivnju.

3. Dobili ste bolje zaposlenje, a on vam je samo mlako čestitao

Vjerojatno mislite da je on ipak sretan zbog vas, samo što mu je dikcija loša, ali problem bi mogao biti što se on možda sada smatra manje vrijednim od vas.

4. Žali se na obiteljske probleme s mamom

Vaš logičan zaključak je da on nije nimalo razuman prema ženama. Istina je da većina frajera ne voli raspravljati o svojim osjećajima i obiteljskim problemima, ali ako on s vama razgovara o tome, očito vas smatra jako bitnom osobom u svojem životu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj