Kada bi vas mogao prevariti

12/06/2013

Iskreno se nadamo da nikada niste bili prevareni i da nikada nećete ni biti. Možda vam ovaj tekst u tome barem malo pomogne...

Nedavno istraživanje pokazalo je kako postoji biološki razlog zbog kojeg muškarci postaju skloni nevjeri.

Naime, u situaciji kada muškarac upozna dotad nepoznatu, privlačnu ženu, značajno poraste razina testosterona u njegovom tijelu. Upravo zbog testosterona počet će se osjećati uzbuđeniji, a u takvim situacijama, muškarci ovo divljanje hormona pogrešno smatraju intimnim trenucima. Neki čak misle da se radi o ljubavi prema ženi koju su upoznali, a iz takvog načina percipiranja lako se rode razne ideje i odluke.

Potpuno smo svjesni da vi ne možete sniziti količinu testosterona koja mu kola tijelom, ali možete na dnevnoj bazi činiti stvari koje će njegov testosteron dizati u nebesa. Upravo zbog takvih sitnica kojim ćete mu, uz testosteron, podizati i razinu dopamina odgovornog za dobro raspoloženje, on će i dalje osjećati bliskost prema vama. A kada sretne neku novu, zgodnu ženu, neće se osjećati nimalo uzbuđenije ni emocionalnije od onoga kako se svaki dan osjeća u vašoj prisutnosti.

Mia

Novo

Komentiraj