Jedna fantazija za kojom muškarci umiru od želje da im je ostvarite

28/09/2020

Stručnjaci tvrde da većina muškaraca upravo za ovim čezne s vremena na vrijeme...

Muškarci osjećaju pritisak jer moraju zadovoljiti želju i održati erekciju, a kada žena preuzme stvar u svoje ruke može se odreći vladavine i uživati. I ne, ne mislimo na ništa što uključuje zastrašujuću opremu - jednostavno preuzmite kontrolu i poklonite uzbuđenje sebi i partneru.

Ovo što slijedi pokazat će vam kako da ga pobijedite u krevetu. Ako se može nositi s time držite se svega od prvog do zadnjeg ili odaberite tek nekoliko sitnica koje će začiniti vaš intimni život. Nema razloga ne vjerovati stručnjacima kako većina frajera sanja o ovome pa su dobre šanse da je vaš dragi među njima. 

ZAINTRIGIRAJTE GA

U svom svijetu fantazije on želi da ga iznenada napadnete. Ali ako to doslovno učinite samo će vrisnuti i rukama pokriti međunožje. Nazovite ga i recite mu da ćete ga "uzeti" gdje i kada vam bude odgovaralo. Sama ideja će ga zaintrigirati, ali ako osjetite imalo oklijevanja, držite se provjerene osnove - seksi poze vi ste gore.

ZASKOČITE GA

Sada možete sprovesti plan u djelo zaskočivši ga tamo gdje to najmanje očekuje. Ako se bacite na njega, strasno ga poljubite i pružite mu oralni seks čim prođe kroz vrata, osjećat će se poput plijena vaše strasti. Osim toga pokazat ćete mu da ste pustolovni i entuzijastični u vezi seksa s njim.

NAREĐUJTE MU

Zaigrano mu naredite da legne na krevet i bude miran dok s njegovim tijelom radite što god vam se prohtije. Ili vi legnite na leđa i dajte mu erotske instrukcije govoreći mu gdje i kako želite da vas dira. On se voli osjećati kao da je tu u tom trenutku samo da bi vama pružio užitak, i kada mu diktirate što treba raditi, smanjuje se pritisak da sam mora otkriti što vas uzbuđuje.

VEŽITE GA

Kada se uvjeri da ste se stvarno bacilli na posao ubacite u igru lagano "ropstvo" - lisice nisu nužno potrebne. Jednostavno mu svojom rukom pridržavajte ruke iznad glave. Obožavat će to.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj