Je li veza s vama za njega ozbiljna stvar ili samo igra?

24/12/2020

Neki jednostavni signali mogu otkriti njegove prave namjere i osjećaje. Naučite ih prepoznati...

Iako je stanje zaljubljenosti najljepše na svijetu, isto tako zna biti i zastrašujuće jer se moramo suočiti s količinom snažnih emocija s kojom dolazi i velika količina straha da se ta ljubavna idila ne pokvari. U nekim situacijama sigurno ćete uhvatiti sebe kako preispitujete da li ste u vezi vrijednoj truda i kakvi su njegovi pravi osjećaji. Je li zaista vjeran ili možda prikriva svoje prave osjećaje?

Kako se ne biste mučile s brojnim pitanjima, pogledajte sljedećih 7 znakova koji ukazuju da ne treba brinuti - ON JE OZBILJAN KADA STE VI U PITANJU.

Želi s vama raditi baš sve

I to ne mislimo samo na one radnje među plahtama, već i da zajedničko šopingiranje ili vam pravi društvo dok se fenirate kod frizera. Jednostavno, nije mu teško posvetiti se nekim vašim aktivnostima ako će vas to usrećiti.

I kad imate sumnje, znate da su one neopravdane

On zapravo ne radi ništa loše da biste sumnjali i kad bolje razmislite, on se sasvim korektno i lijepo ponaša ... osim što je malo više posvećeniji nekim svojim obvezama nego vama (ali to nije razlog da ga optužujete da vas više ne voli).

Priznaje kada ste u pravu

Nije mu problem s osmijehom na licu priznati da je pogriješio i da je njegova ljepša polovica ipak bila u pravu.

Pokazuje svoju ljubav

Neće svaki muškarac pokazati svoju ljubav 101 ružom, izjavama na Facebooku ili brojnim poklonima. Međutim, on je uvijek tu kada vam je najpotrebniji i uvijek će pokazati koliko mu je stalo do vas. Nebitno da li je to zagrljaj, poljubac ili samo jedna slatka poruka.

Zna se nositi s vašim raspoloženjima

Nema osobe na Zemlji koja je biti živahna i nasmijana. Ali njemu pretjerano ne smetaju tvoje promjene raspoloženja (naročito u PMS-u), već će u takvim trenutcima čak uspjeti da vas oraspoloži.

I kad se danima ne razdvajate, nije vam dosadno i naporno i ne treba vam praznik. Kada ste zajedno, vi ste sretni i zadovoljni i možete zamisliti da ste cijeli život u njegovom naručju.

Uvijek je iskren i ulijeva povjerenje

Vjerujete mu potpuno i znate da ćete od njega uvijek dobiti iskren odgovor koje god pitanje da mu postavite. Također, možete mu se povjeriti i ispričati mu sve što želite jer znate da će vam dati najbolji savjet i utjehu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj