Je li se on to zaljubio u drugu ženu?

28/08/2020

Partner vas uvjerava kako ste paranoični ali intuicija vam govori da je u pitanju druga žena. Ako ste primjetili znakove koji slijede, vjerojatno ste u pravu.

1. Ne odvaja se ni na sekundu od svog mobitela. Ranije ga je često znao zaboraviti kod kuće ili u automobilu, a sad ga nosi sa sobom čak i u kupaonicu. Kada ste vani na večeri, uvijek ga okrene tako da ne možete vidjeti zaslon telefona, a kada ste ga neki dan zamolili da s njega nazovete mamu jer se vaš ispraznio, prvih par sekundi je oklijevao. Prije niste ni primijećivali kad bi mu došla poruka, a sada vas svaki put kada čujete taj prokleti "ding" nešto presječe. Počeli ste ozbiljno razmišljati o tome da mu ga "ukradete" dok spava i pročešljate sve poruke.

2. Počeo je puno više brinuti o svom izgledu. Godinama nije koristio ništa više od dezodoransa, a sad odjednom miriši kao pokretna parfumerija. Ujutro puno više vremena provodi u kupaonici nego ranije, kupio si je dvije nove košulje (nakon pet godina nošenja istih), a neki dan vas je pitao što mislite, kako bi mu stajala brada. Svi mu govore da izgleda bolje nego ikad, uključujući i vašu mamu.

3. Često mijenja raspoloženja. Jedan dan je prema vama hladan i osoran, drugi nježan i topao. Jedan dan je pun energije i odlično raspoložen, drugi potišten i zabrinut. A sve se to reflektira i na vas pa se osjećate kao na nekom emocionalnom vrtuljku od kojeg vas počinje hvatati mučnina.

4. Osjećate da se emotivno distancirao. Više se ne smijete kao nekad, sve manje razgovarate (osim o logističkim stvarima tipa tko će baciti smeće, a tko izvesti psa), a i jedva da se sjećate zadnjeg seksa. Kada ga dodirnete, imate osjećaj da bi se najradije izmaknuo, a kada on dodirne vas, to je s jednakom strašću kao da gladi svoju baku.

5. Puno više izbiva iz kuće. Upisao se u teretanu i krenuo na trčanje (čovjek kojem je do prekjučer jedini sport bilo šaltanje sportskih programa), a vi se pitate - kamo on to točno trči svaku večer. Toliko ste očajni da ste počeli kovati plan kako ćete ga jedne večeri pratiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj