Je li on dolje normalan?

19/08/2013

Vjerojatno vas neke stvari mogu iznenaditi, iako ste dobro upoznati s njegovom alatkom...

Kako ne postoje sva identična frajera, tako ne postoje ni dva identična penisa. Postoji toliko različitih veličina, oblika, tonova kože, tako da je nemoguće reći što je normalno kad se upoznajete s njegovim najvećim ponosom. Ovdje ćemo vam odgovoriti na neka pitanja koja vam je neugodno postaviti svojim frajerima.

Je li loše ako mu je tijekom seksa penis ponekad jače, a ponekad manje tvrd?

Mogući su različiti stupnjevi tvrdoće kod frajera, to ne ovisi isključivo o intenzitetu uzbuđenja, nego i o tome što radite i koliko dugo. Ako vam se čini da je u zadnje vrijeme manje tvrd, uzrok bi mogao biti povećani stres, uzimanje nekih lijekova ili samo obični umor. Međutim, dok je god dovoljno tvrd za penetraciju i oboje ste zadovoljeni, ne brinite.

Treba li penis biti gladak ili prošaran venama?

Nema pravila, penis frajera s tanjom kožom bit će prošaran venama, a kod onih s debljom kožom bit će potpuno gladan ili samo s nekoliko vidljivih vena. Osim toga, to ovisi i o stupnju uzbuđenja, tako je svaki penis jače prošaran za vrijeme erekcije.

Trebaju li testisi biti identični i neke određene veličine?

Testisi vašeg frajera trebali bi otprilike biti veličine oraha u ljusci. Ako su manji, to može ukazivati na manjak testosterona, što bi moglo značiti kasnije probleme s plodnošću. Testisi bi međusobno trebali biti jednake veličine, jedino je uobičajeno da jedan testis bude smješten malo niže od drugog.

Znači li zakrivljen penis da je posrijedi neki problem?

to ovisi o tome koliko je penis zakrivljen. Ako je blago zakrivljen, mogli biste od toga imati koristi. Penis se tokom svog razvoja može postati zakrivljen u bilo kojem smjeru, a ta zakrivljenost s određenim kutem penetracije, može vašem frajeru olakšati pogađanje vaše G-točke. Najčešća je zakrivljenost u stranu ili prema gore, za penis zakrivljen prema gore najbolja je misionarska poza, a ako je zakrivljen u stranu legnite na bok tako da licem budete okrenuti na stranu zakrivljenosti, a on neka klekne iza i uđe u vas.

Međutim , ako postoji velika zakrivljenost, preko 90 stupnjeva, to je problem koji može nastati pojavom ožiljaka nakon sitnih ozljeda tijekom grubljeg seksa. U tim slučajevima otežano je i postizanje erekcije.

Koliko on treba imati erekcija u jednom danu?

Ne postoji točan broj, a čak ako njegov ponos i postane tvrd to nužno ne znači da je on uzbuđen. Često frajeri imaju erekciju i u situacijama kad im seks uopće nije na pameti. Do toga dolazi zbog dotoka krvi, koji tkivo penisa održava zdravim. Većina frajera tijekom noći ima oko osam erekcija, a da pritom ne sanjaju Kate Upton.

Koža na njegovom penisu je u različitim bojama, je li to normalno?

Kod nekih frajera vrh penisa je ljubičast, a korijen penisa je svjetliji. Razlog za to je što se na vrhu nalazi jako puno krvnih žila, koje su vidljive ispod tanke kože. Trebate se zabrinuti ako neki su neki dijelovi crvene ili roze boje i sliče na osip. Ako nešto sličnu primjetite kod svog frajera obratite se liječniku i otkrijte uzrok prije idućeg seksa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj