Je li mu vaša best frendica zanimljivija nego što bi trebala biti?

25/01/2020

Super vam je što se on odlično slaže s vašom najboljom prijateljicom, ali ima li iza tog smješkanja i komplimenata još nešto?I ima i nema...

Nedavno provedeno istraživanje portala AskMen.com provedeno na velikom broju muškaraca potvrđuje vaše sumnje jer je pokazalo kako čak 71 posto frajera mašta o nekoj vašoj prijateljici.

Budite sigurni da  vam partner neće priznati kako mu se sviđa vaša prijateljica te kako se ugodno iznenadi svaki put kada dođe kod vas. Istraživanje je pokazalo da se čak 67 posto frajera mudro povlači iz rasprave u vrijeme kad se počinje s pitanjima o izgledu vaše prijateljice.

No, bez obzira na to što ju on primijećuje, možete biti mirni jer najveći postotak frajera, njih 73 posto, ne bi nikad prevarilo svoju djevojku, pa čak i kad bi znali da će proći nekažnjeno. A to je, složit ćete se s nama, ipak puno važnija činjenica jer to o čemu mašta neće vas povrijediti.

Na kraju krajeva budite iskrene i priznajte same sebi koliko puta su vama misli odlutale prema njegovom zgodnom prijatelju, onom sa six - packom ili onom s neodoljivim osmijehom?

U svemu tome nema ništa loše dok god ste vjerni jedno drugome, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj