Je li frajerima bitno kako izgleda vaša vagina?

03/02/2020

I preferiraju li frajeri veće ili manje stidne usne...

Jedna nam se čitateljica obratila zbog niskog samopouzdanja koje je povezano s izgledom njezine vagine. Brine se da neki dijelovi nisu veličine koja bi bila privlačna nekom frajeru.

Prvo što trebate znati je to da je svaka vagina drugačija. Baš kao i ruke, nosevi, noge i svi ostali dijelovi tijela. No, dok većina straight frajera ne gaji fetiše prema rukama, nosevima i nogama, svaki straight frajer itekako obožava ono što mi žene imamo među nogama. Stoga se slobodno opustite.

Svako tijelo je drugačije. Nešto što jedni mogu smatrati privlačnim, drugi ne moraju niti malo voljeti. No bitno je da shvatite da ukoliko nemate problem s genitalijama koji vam predstavlja zdravstveni problem i zbog kojeg vam je potrebna liječnička intervencija, nemate razloga za brigu.

A ako mislite da vagine stvarnih žena izgledaju poput vagina kakve imate prilike vidjeti na pornografskim filmovima, varate se. Većina tih glumica podvrgla se estetskim zahvatima kako bi im vagina izgledala na određeni način. No poanta i je u raznolikosti i jedinstvenosti svake osobe, kako po karakteru, tako i po fizionomiji tijela. Uostalom, niste naletjeli niti na iste penise, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj