Iznenadit će vas kakvu ženu frajeri žele vidjeti na prvom spoju!

28/01/2020

Obavezno pročitati prije nego što potrošite sate i sate ispred ogledala...

Nedavno provedeno istraživanje odlučilo se pozabaviti očekivanjima frajera što se prvih dejtova tiče. Istraživanje je provedeno na 1200 muškaraca, a istraživače je posebno zanimalo kakav izgled kod žena preferiraju muškarci na prvom spoju.

I dok mi provodimo sate ispred ogledala, uz živciranje zašto nam kosa nije dovoljna ravna ili linija tuša savršeno jednaka, dečkima to, čini se, nije ni najmanje bitno. Oni su se odlučili za onu - što prirodnije, to bolje.

Tako se čak 66 posto muškaraca izjasnilo se kako im žena nije bila atraktivnija ako je na spoju imala jači make-up, poput popularnog smokey eye-a. Što se tiče kose, 82 posto muškaraca izjavilo je kako im je kosa najljepša onako kako izgleda prirodno, bez uvijanja, ravnanja ili posebnih frizura, a 84 posto njih otkrilo je i kako preferiraju prirodnu boju kose.

Time je samo još jednom potvrđeno kako je jačem spolu i dalje važniji šarm i ono što imamo za reći. Uostalom, ako vas je pozvao na dejt, znači da mu se već fizički sviđate, zar ne? Samo bez pretjerivanja!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj