Frajeri podijelili totalno neseksualne oblike fizičkog dodira koje obožavaju i ugodno smo iznenađeni

16/04/2021

Čini se da na umu ipak imaju više od samo jedne stvari.

Iako bi nam i sami to rado potvrdili, postoji jedan oblik fizičkog dodira koji će tek rijetko odbiti. Ipak, to definitivno ne znači da frajeri nemaju i neke druge želje i potrebe od kojih mnoge nisu nimalo povezane sa seksom.

Čini se da su nam se konačno uspjeli otvoriti dovoljno da nam dokažu kako nismo jedine koje uživaju u trenucima nježnosti. Od niza neodoljivih odgovora, izvukli smo one najslađe:

1. “Obožavam zagrljaje s leđa. Na njih gledam kao na čisti izljev ljubavi nekoga tko baš ništa drugo ne traži natrag.”

2. “Dok gledamo film ili seriju, ponekad me cura zna maziti ili lagano češkati po potiljku ili vratu bez da to moram tražiti i upravo je ta nesvjesna radnja predivan način da mi pokaže koliko me voli.”

3. “Obožavam kad mi se djevojka nasloni na prsa. Bonus bodovi i ako jednu nogu prebaci preko moje.”

4. “Stvarno volim osjetiti ženske prste u kosi ili na koži, ali onako nježno, na granici škakljanja. Osjetiti takav dodir na stražnjem djelu vrata baca me u neku totalno drugu dimenziju.”

5. “U braku sam 18 godina i, iako moja žena i nije neki ljubitelj tjelesne intimnosti, ponekad mi se zna prišuljati iza leđa dok perem suđe, a zatim me lagano češkati po leđima. Raj!”

6. “Onaj osjećaj kad me usred noći i u polusnu uhvati za ruku..

7. “Bilo kakav dodir po licu, a posebno po vilici, baca me u ekstazu.”

8. “Volim kad me dira po ušima. Kada sam prvi put to doživio, nisam imao pojma koliko će mi se zapravo sviđati, a onda sam osjetio euforiju kao nikad prije.”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj