I frajerima su muško-ženski odnosi tema na kavama!

23/05/2019

Možda se samo prave da su nogomet, pivo i serije jedino što ih zanima...

’Nisam baš raspoložen za seks.’ Znamo da se pitate postoji li takva situacija. Trik kategorija! Ovo se gotovo nikada ne događa. Osim ako ih ponuda za seks ne zatekne na Hitnoj, svaka je žena dobra u krevetu. Seks je, muškarcima, najvažnija stvar na svijetu.

Vjernost u vezi. Razgovori o ovim temama već ovise o frajeru. Ako ga muči osjećaj krivnje, reći će nešto u stilu: Uh, stvarno sam zabrljao! i olakšati svoju savjest uz alkohol. Ako je operiran od emocija, prebacit će fokus na ono što je djevojka napravila pogrešno: Ona me više ne zadovoljava.

Ako je loše u vezi. Muškarci obožavaju ovu rečenicu: Brate, ona je luda. To im je dobar način da izbjegnu suočavanje s činjenicom da su možda i oni negdje pogriješili. Odbacivanje bilo kakve krivnje je totalno njihov stil.

Jeste li mu samo prolazna zabava. Pripremite se jer nećemo uljepšavati situaciju. Najčešće pričaju o tome kakve ste u krevetu. Oni to ne smatraju lošim, kao što to djevojke doživljavaju.

Koliko je zaljubljen u vas. Ni jedan muškarac neće reći naglas da je pronašao onu pravu. Nikada. Oni tako ne govore osim ako nisu Ryan Gosling u romantičnoj komediji. Ok, neki govore, ali ti su stvarno prava rijetkost. U početku obično ne pričaju puno o vama, ali svima se pohvale kako su upoznali sjajnu curu. Dakle, ako sretnete njegovog prijatelja koji ne zna puno o vama, to nije (obavezno) loš znak.

Koliko su raznježeni zbog veze. Muškarci uglavnom zezaju jedni druge ako pričaju o svojoj djevojci kako je slatka, najljepša ikada, pametna i slično. Zato se najčešće postave frajerski i ne govore (često) nježne stvari o vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj