Hoće li on postati vaš najbolji ljubavnik ikada?

21/09/2020

Ovo su znakovi koji otkrivaju sjajnog ljubavnika...

Upoznali ste super dečka, razmijenili telefonske brojeve, nekoliko se puta čuli, a i izašli. Bilo vam je i više nego dobro pa su počele frcati iskrice među vama. Ali još niste sigurni želite li vezu odvesti do sljedeće razine, odnosno s njim završiti u krevetu…

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi samo na izvrsne tjelesne vještine jer to s vremenom izblijedi. Fenomenalan seks najčešće je onaj koji vam se duboko ureže u pamćenje, a razlog tome je što ste potpuno zadovoljni i zadovoljeni – upravo onako kao što ste oduvijek željeli. Znanstvenici otkrivaju znakove koji vam mogu pomoći da procijenite hoće li on biti vaš ljubavnik iz snova.

Pravi je džentlmen. U ljubavi je, kao i u seksu, jako važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin – pridrži vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i općenito se odnosi s poštovanjem, velika je vjerojatnost da će i u krevetu biti jednako pažljiv – pravi džentlmen.

Nije sam sebi centar svijeta. Nekim je tipovima važno jedino ono što se njima događa. Smatraju da su centar svemira i da se sve vrti oko njih. Oni znaju u koji kafić VI želite otići, što VI želite popiti, što VI želite večerati, što VI želite raditi navečer. Naravno, znaju a da vas i ne pitaju što VI zapravo želite. Zamislite kakvi su tek egocentrici u krevetu…
S druge strane, pažljivi dečki koji vam žele ugoditi u svakodnevnim sitnicama definitivno će vam željeti ugoditi i među plahtama.

Cijeni dodir na pravi način. Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa – kao grabežljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju rasplamsati maštu žene dodirujući je senzualno i izvan spavaće sobe. Nježni dodir ruke u kafiću ili tijekom šetnje, nježan zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šećete gradom, otkriva muškarca koji će znati i kako vas treba dodirivati kad završite u krevetu.

Ne žuri. Dečki kojima je vaš izgled važniji od osobnosti sigurno žele samo seks. Vrlo brzo  pokušat će vas odvesti u krevet. Međutim, takvi tipovi će vas se brzo i zasititi. A muškarac kojeg doista zanimate imat će strpljenja i neće vas požurivati. Čekat će da vi samovoljno napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. A to je znak da želi s vama nešto ozbiljnije – izvan kreveta, ali i u njemu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj