"Gubite li stvari među njima?": 10 pitanja o grudima koje zanimaju svakog muškarca

30/03/2017

Ali zapravo ih baš sve zanima odgovor na pitanje broj 2

Kad su u pitanju vaše grudi, mnoge ćemo stvari prije protumačiti krivo nego onako kako bismo zapravo trebali. Ponekad i najmanji pogled na vaš dekolte za njega može završiti poprilično bolno, ali dečki su ponekad samo znatiželjni. Ovog smo im puta dali potpunu slobodu i zamolili da nas pitaju sve što ih zanima o ženskim grudima. Pitanja bi vas mogla iznenaditi!

1. Koliko se grudi zapravo znoje? Ako ćemo ih poistovjetiti s muškim testisima, čije znojenje ponekad stvara pravu neugodu, logičan je zaključak da isti problem imaju i ženske grudi. Zapravo, slažemo se da bi za ta dva osjetljiva područja trebala postojati prigodna linija antiperspiranta.

2. Gubite li stvari među njima? Sigurno vam se dogodilo da ste ponekad zaboravili na neki račun, novčanice... mobitel? Kad skinete grudnjak, padaju li vam predmeti od tamo? Ponašaju li se vaše grudi poput neke neobične piñate pune podsjetnika o tome što se toga dana događalo? Pronalazite li u grudima sitniš koji vas razveseljava u danima prije dolaska plaće?

3. Što čini dobar grudnjak? Muškarci mogu pretpostaviti da se radi o kombinaciji kvalitetne podrške, materijala i estetike – ali što je zapravo najvažnije kod grudnjaka? Jesu li neki materijali udobniji, ali daju manju podršku? Jesu li stvarno dobri grudnjaci jednostavno preskupi? Što su košarice? Što je grudnjak?

4. Osjećate li se poput buntovnice kad izađete bez grudnjaka? Izlaženje bez donjeg rublja svakome pridaje osjećaj buntovništva – kao da kršite strogo kažnjivi zakon. Je li osjećaj kod izlaženja bez grudnjaka jednak?

5. Voliš li jednu više od druge? Vaše su grudi u centru pažnje (i ne samo nama!). Drugim riječima, vidite ih svaki put kad se pogledate ugledalo... ili jednostavno spustite pogled. Frajeri nemaju tu priliku sa svojim draguljima, pa, je li vam onda jedna draža od druge? Možda na njih gledate kao na strane lica pa je jedna fotogeničnija? Možda jednu volite jer je veća od druge?

6. Imate li seriju grudnjaka za svaku priliku ili čak svaki odjevni predmet? Ponekad nam se čini da žene poput tajnih agenata kriju poseban arsenal grudnjaka za svaku priliku.

7. Jesu li osjetljive zapravo istovremeno blagoslov i prokletstvo? Moraju biti, zar ne? Mislim, u jednu ruku imate potencijal za stimulaciju pa čak i orgazme. S druge imate bradavice koje u svakom trenutku vrište: „Hej, pogledaj što se sad sa mnom događa!“

8. Koliko često primjećujete muške poglede na njima? Većina muškaraca vjerojatno misli kako su usavršili promatranje sa sigurne udaljenosti... no jesu li zapravo?

9. Mislite li da na svijetu postoji idealna veličina grudi? Čini nam se da se žene konstantno žale o tome kako su im grudi prevelike ili premalene (dok većina muškaraca ima svoje preference), no ako već možemo pitati one koji ih zapravo imaju – koja je veličina idealna i postoji li ona uopće?

10. Kako, ponavljam, KAKO uspijevate staviti i skinuti grudnjak svakog dana? Mislim, ponekad nam se čini kako bi bilo lakše pobjeći iz Alcatraza, nego otkopčati grudnjak. Ponekad je stvarno teško razabrati jesmo li doista toliko nesposobni ili su grudnjaci dizajnirani tako da ih s lakoćom mogu otkopčati jedino žene.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj