Frajeri s kojima je, spetljati se, jako loša ideja, koliko god usamljeni bili!

28/08/2020

Ne dajte se!

Frajer koji je lud za vama, ali vas baš ne privlači osobito. Dapače, on vas uopće ne zanima. Nemojte siromahu ulijevati lažnu nadu samo zato što vam treba netko tko će ponovno treperiti oko vas. Vi ćete se puno prije nego što mislite oporaviti od prekida i tada vam nečija pažnja neće biti dovoljna. Željet ćete i kemiju, i leptiriće u trbuhu, i strast. A kada shvatite da s njim toga jednostavno nema, samo ćete mu slomiti srce. I na kraju ćete se oboje osjećati loše!

Frajer koji neodoljivo sliči vašem bivšem. Zaboravite na frajere koji vas podjećaju na vašeg bivšeg. Nakon prekida, bivšeg ćete dečka željeti čim prije preboljeti, a to će vam teško ići za rukom ako se budete petljali s nekim tko vas podsjeća na njega. Vrijeme je da isprobate nešto novo i drugačije!

Vaš najbolji prijatelj. Na kojeg je vaš bivši, by the way, često znao biti ljubomoran. On će vam nakon prekida biti potpora, plakat ćete mu na ramenu i zajedno tračati vašeg bivšeg dragog. Tješit će vas kako vi zapravo zaslužujete puno boljeg i kako on i nije baš bio kvalitetan materijal za vas. Bit će sladak, i umiljat, i pun ljubavi i utjehe, no nemojte to pomiješati s flertovanjem. Posljednja stvar koja vam treba je gubitak najboljeg prijatelja ili trajno upropaštavanje prijateljstva zbog trenutka slabosti/ludosti.

Frajer koji marljivo skuplja trofeje. Frajer za kojeg sa sigurnošću znate da ga prati reputacija klasičnog ženskaroša frajer je koji će samo nastojati uvući se u vaše gaćice. U igri osvajanja on će biti najslađi i najšarmantniji na svijetu, no činjenica je da je velika vjerojatnost da ćete i vi, poput mnogih drugih prije, za njega predstavljati samo još jedan trofej. A kada mu dosadite, samo ćete se osjećati nesretno i iskorišteno. Ukratko, padanje na ovakvog frajera je jaaako loša ideja!

Njegov najbolji prijatelj. Možda vam je njegov frend oduvijek bio sladak, a možda imate želju spetljati se s njim samo kako biste se na neki način osvetili njemu. U svakom slučaju, to nije ništa drugo nego loša ideja. U startu vas upozoravamo da kao prvo postoji mala vjerojatnost da uopće završite zajedno (pravi prijatelj se baš i neće muvati s bivšom svog najboljeg frenda), a kao drugo, takvim ponašanjem svom bivšem samo dajete do znanja da vam je još uvijek stalo i da ste ogorčeni, ljuti i osvetoljubivi. Ako doista postoji kemija između njegovog frenda i vas, barem pričekajte neko vrijeme dok se stvari malo ne ohlade.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj