Evo zašto želite dejtati frajera koji ima macu!

25/03/2020

Na frajere s mica macama više nikada nećemo gledati istim očima...

1. Frajeri koji imaju mačke su inteligentni. Nećete vjerovati, ali rađena je studija u kojoj su testove inteligencije ispunjavali vlasnici pasa i vlasnici mačaka i pogodite koja je skupina imala bolje rezultate!

2. Frajeri koji imaju mačke nisu gadljivi. Naučeni su na čišćenje mačjeg wc-a, nije im problem popiti iz čaše koju je njihova ljubimica maloprije polizala niti počistiti klupko dlaka koje je upravo povratila. Što znači da u slučaju vaše gripe ili želučane viroze neće panično pobjeći iz stana od straha da se ne zaraze ili da vam ne moraju držati glavu dok povraćate. Bit će tu za vas!

3. Imaju razvijene higijenske navike. Ako ste ikad imali mačku, znate kakve su one čistunci. Ne dao bog da im jedan dan preskočite čišćenje kutije za pijesak, već će pronaći načina da vam se osvete. Zato je svaki vlasnik mačke prisiljen održavati redovitu higijenu - i svoje mačke i sebe.

4. Nisu konzervativni i ne dijele poslove na muške i ženske (baš kao ni kućne ljubimce). S takvim ćete se dečkom lako dogovoriti oko toga tko će što raditi u kući - ne po tome što je "za cure" a "što za frajere" po kriterijima naših baka i djedova, već po tome što je kome lakše.

5. Sigurni su u sebe. Za početak, izdržali su zezanciju svojih frendova s nogometa zbog udomljavanja mačke i nisu dopustili da to imalo naruši macho imidž. Dapače, pokrenuli su čitav novi trend.

6. Neće se zgoziti kad mu priznate da vaš mačak spava s vama u krevetu. Jer i njihov spava s njima!

7. Konačno će vas netko sa zanimanjem slušati dok prepričavate smiješne zgode s vašim mačkom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj