Dvije riječi kojih se frajeri groze!

01/06/2020

Koliko ste ih puta izgovorili u posljednjih mjesec dana?

'(Pre)debela sam!'. Upravo ove dvije riječi ćete iskoristiti ako želite da frajerova želja za vama u trenutku splasne. Te riječi pokvare raspoloženje i cijeli dan odmah propadne. Instantno!

Zamislite nešto najgore što frajer može vama reći, na primjer ubio sam čovjeka ili volim tvoju sestru, e pa pomnožite to još 10 puta, dodajte cijeli vikend sporta na televiziji i shvatit ćete koliko je strašno kada oni čuju ove dvije riječi iz ženskih usta, posebno od cura koje im se sviđaju, ili još gore u koje su zaljubljeni.

Kako će frajeri znati mislite li to stvarno ili samo tražite negaciju ili komplimente od druge strane? Ako smatrate da ste dobili koji suvišan kilogram pobrinite se da ga se riješite, samo prestanite to stalno spominjati, jer ste mu očito i takva dovoljno seksi.

Frajeri se kada čuju te riječi osjećaju bespomoćno. Kada čuju te riječi iz vaših usta, znaju da nije bitno koliko puta vam kažu da ste seksi, jer im nećete vjerovati. Zajamčeno je da će dobro raspoloženje kod vašeg frajera u trenutku nestati. Tim riječima posijete sjeme sumnje u glave vaših frajera. Oni znaju da vi niste debele, ali što to više puta ponavljate i oni će početi sumnjati u svoju prosudbu. Frajeri također postaju nesigurni. Kada izgovorite te riječi, frajeri analiziraju sve, od predivnog vremena koje su proveli s vama do razmatranja zašto njihova cura misli da je debela, zatim do zaključka da je debela. 

''Shvaćamo da žene osjećaju ogroman pritisak da izgledaju savršeno, a posljedično dio tog tereta snosimo i mi.'', rekao nam je jedan dečko.

Stoga, idući put se izborite s porivom da izgovorite te riječi. Ako mislite da izgledate debelo, postoje šanse da ipak niste, a ako ste i dobili nekoliko dodatnih kilograma, frajeru koji je s vama to očito ne smeta. Stoga to svom frajeru jednostavno nemojte niti spominjati!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj