Duhoviti frajer s odličnim smislom za ples recept je za fantastičan seks!

14/05/2020

A ima i još poneka stvar koja otkriva frajere s potencijalom...

Smisao za ples. Ušli ste u noćni klub i upravo tražite nekoga na kome bi se vaš pogled mogao zaustaviti. Obratite pažnju na onog frajera koji super pleše jer kakav je na podiju, takav je i u krevetu.

Alfa držanje. Koja je poveznica između ponosnog držanja, zabačenih ramena i uvučenog trbuha? Tipovi koji se drže kao alfa frajeri potrudit će se i zablistati u krevetu, ili tako barem tvrde seksolozi.

Prijašnja iskustva. Pitajte ga otvoreno je li već isprobao seks na jednu noć. Ako je odgovor potvrdan, znate na čemu ste. Suzdržite se od pitanja: 'A koliko puta?'

Njegov miris. Pod uvjetom da se nije otuširao u parfemu, približite mu se i pošnjofajte ga jer je miris važan indikator kompatibilnosti.

Kakav ima rukopis. Dajte frajeru olovku u ruke i zamolite ga da vam nešto napiše. Ako pojedina slova kao što su j, s, v imaju velike obline i zavijutke, znajte da tip ima bujnu maštu i još veći libidoooooo!

Smisao za humor. Ne, ovdje ne mislimo na njegov talent da priča viceve nego je li duhovit. Pa tko želi mrguda u krevetu?

P. S. Duhoviti frajeri imaju veću razinu testosterona.

Grize li nokte? Da? Genijalno! Možda vam je ova navika odbojna, ali seksolozi kažu da ga ne biste trebali pustiti i da ova navika otkriva frajera koji voli ekstremno te koji je jako strastven i osjetljiv.

Prehrambene navike. Ako voli jednoličnu prehranu, to može značiti samo jedno – sorry, dosadan seks će vam biti i glavni meni.

Briga o izgledu. Izgleda ok, ali ne i savršeno dotjerano i uredno? Super jer to znači da neće biti cjepidlaka u krevetu.

Kako se ljubi? Nakon što ste analizirali sve dosad navedeno, vrijeme je da isprobate najvažniji test – poljubite ga. Ako je poljubac intenzivan, sočan i naježili ste se od glave do pete, čestitamo – to je to!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj