Dragi frajeri, vrijeme je da poradite na fotkama svog penisa

22/12/2021

Nakon više od godinu dana fizičkog distanciranja i otprilike tri milijarde loših snimki poslije, vrijeme je da ozbiljno porazgovaramo...

Za početak je važno nešto razjasniti.

Svaka fotka penisa poslana bez odobrenja onoga kome je namijenjena je loša. Drugim riječima, ako osoba s druge strane ekrana nije izričito rekla: “Hej, želim ti vidjeti maloga”, skidanje bokserica kako biste poslali fotografski dokaz o postojanju vaših genitalija ni u jednom scenariju neće poslužiti kao koristan način probijanja leda. Štoviše, na nekim se mjestima taj čin smatra teškim zločinom.

Nakon što smo to riješili, dopustite mi da objasnim zašto nisu baš sve fotke penisa neželjene. Razlozi su (barem moji) uglavnom povezani s egom.

Samo razmislite o činjenici da ste ga baš vi toliko zagrijali? Toliko brzo? Ne znam za vas, ali meni je to seksi. Vjerujte mi kada vam kažem da me ništa ne uzbuđuje više od pomisli da mogu nekoga napaliti s tolike udaljenosti. 

Osim toga, kvalitetne snimke njegove alatke uvelike poboljšavaju kvalitetu vaših fantazija. Naravno, svi smo mi sposobni izmisliti stvarno dobar scenarij koji će nas zagrijati, ali to ne znači da ćemo odbiti određene vizualne detalje.

Ipak, uzevši u obzir da se spomenute fotke nikada nisu slale više nego sada, vaša je tehnika u posljednje vrijeme, primijetit ću, užasno oslabjela. Ozbiljno, količina truda koji u njih ulažete jednostavno je nepostojeća. Biste li se s jednakim nemarom prema nama odnosili i u hotelskoj sobi koju zamišljate?

Zato, dragi frajeri, dopustite da vam napravim uslugu. Smatrajte ovo intervencijom, svojevrsnim vodičem koji će vam pomoći da pravilno odradite posao koji uzimate zdravo za gotovo. U suprotnom će nam, bojim se, vrlo brzo ponestati energije za još jednu lažnu “ah, baš lijepo” reakciju.

Pomno birajte okruženje.

Odaberite neko sigurno mjesto, poput svog kreveta, kauča ili tuša. Nemojte dopustiti da nas vaša okolina ometa u proučavanju glavnog predmeta fotografije jer znamo da znate da ćemo primijetiti onaj stari omot od cheeseburgera i da će nam to potpuno uništiti trenutak.

Postoji vrijeme i mjesto za neočekivanu zabavu.

Gledajte, obožavamo spontanost. Ako se usred posla iskradete iz ureda kako biste nam pokazali što vam radimo, sve što ću reći je: “Ajme, da!”  S druge strane, bez obzira na to koliko se voajerski osjećali, skidanje gaća u vašem autu kako biste nam poslali fotku samo će nas navesti da se zapitamo zašto se, pobogu, skidate u autu.

I “on” ima svoj dobar profil.

Jednom kada ste spremni za fotkanje, ispravite se, stavite ruku oko penisa i odaberite kut iz ptičje perspektive. Ne zaboravite, zanima nas cijela slika - uzduž i poprijeko.

Dvije riječi: pravilno osvjetljenje.

Molim vas, zaboravite blic. Stvarno. Idealno osvjetljenje za pravu, seksi atmosferu postići ćete u mračnoj sobi s jednom ili dvije svjetiljke usmjerene na njega. Filteri doista nisu nužni jer želimo znati što nas očekuje kada se dopisivanje (nadamo se) pretvori u susret uživo.

Prestanite koristiti stare fotke.

Čak i ako imate omiljenu, onu iz 2014., na kojoj vam penis izgleda kao da je upravo izašao iz pornofilma, ne pada nam na pamet blejiti u istu fotku koju ste prethodno poslali nekoj drugoj curi. Ako mislite da nas možete prevariti, već ste se prevarili. Pametne smo i brzo ćemo namirisati materijal koji nije svjež. Najmanje što za nas možete učiniti jest prirediti nam personalizirano snimanje.

Iskoristite moć tehnologije i za nešto više.

Zašto se zaustaviti na fotkama kada imate toliko videoopcija? Ako mislite da ne volimo gledati kako se dirate, itekako se varate. Osim toga, telefonski seks nikada nije bio pristupačniji, zar ne? Kada smo kod toga, ne zaboravite da vaš mobitel snima i zvukove, zato budite dobri i ne uskraćujte nam svoje uzdahe.

56% Cosmo čitateljica primilo je neželjenu fotku penisa.

52% preferira videosadržaj u odnosu na fotke

67% Tvrdi da veličina uopće nije važna

IZVOR: COSMO ANKETA

CITATI: 

“Najbolje je kad lagano spusti hlače odnosno bokserice ili je potpuno gol. S druge strane, vidjeti ga kako viri iz bokserica također zna biti jako seksi” - Lana, 26

“Iskreno, u posljednje sam vrijeme opsjednuta videima penisa. Stvarno, vidjet ćete stvari koje nijedna fotka ne može nadoknaditi” - Maja, 27

“Jednom mi je frajer poslao snimku mlohavog penisa. Iskreno se nadam da je to bilo prvi i zadnji put” - Katarina, 21

“Jedna od najseksi fotki koju sam ikada primila bila je ona njegova golog tijela ispred ogledala u kupaonici, odmah nakon tuširanja. Ogledalo je zbog pare bilo još malo mutno, ali nedovoljno da mi umanji savršen pogled na sve. Od srca preporučujem” - Mihaela, 26

FOTOGRAFIJA: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj