Dijelovi tijela koje on jedva čeka da dotaknete!

05/02/2020

Pažljivo smo secirali muško tijelo i ispitali koje dijelove obavezno morate pobliže upoznati...

Uši. Lickanje i draženje njegovih ušiju razbudit će sva njegova osjetila i podignuti uzbuđenje na najjače. Zašto? Zato što je neočekivano mjesto i što lickanje uha izaziva trnce po cijelom tijelu.

Vrat. Vrat je izuzetno osjetljivo područje čija je ranjivost izvrsna za nježnu i strastvenu predigru. Ljubite ga i golicajte vrhovima kose.

Tjeme. Povlačenje za kosu možda nije za svakoga, no odgovara li vašem partneru, upravo ćete ga na ovaj način još brže uzbuditi i izluditi.

Bradavice. Muške su bradavice jednako osjetljive kao i naše pa su savršeno mjesto za poljupce, golicanje jezikom i lagano grickanje.

Bedre. Da budemo precizniji, unutarnja strana bedara. Igranje ovim područjem podarit će mu osjećaj da ste gotovo na onom kritičnom dijelu. Dražit će ga i uzbuditi na jedan potpuno novi način.

Ramena. Ramena su jedan od najmuževnijih dijelova muškog tijela. Nemojte mu ih komplimentirati samo riječima, već isprobajte i poljupce, lagano grebanje i grickanje.

Torzo. Poljupci po prsima i trbuhu dovest će ga do ludila. Pojačajte mu uzbuđenje tako da mu svežete oči kako ne bi mogao predvidjeti sljedeći poljubac, ili ugriz. Eksplodirat će od uzbuđenja.

Guza. Mazite ju, stišćite, ljubite, grebite. Sve će mu to signalizirati da ga jako želite i dodatno ga uzbuditi. A njegov odgovor na vaše dodire će biti jednako strastven.

Mošnje. Bilo da ste se bacili na oralni seks ili ga samo dirate po cijelom tijelu, nemojte zaboraviti na ovaj izuzetno osjetljiv dio muškog tijela. Ljubite ih, lickajte i nježno mijesite. Samo pazite da ne pretjerate s intenzitetom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj