Još se nije rodio frajer koji neće mrziti kada mu žena postavi ovo pitanje!

30/09/2021

Garantiramo da ni iz stotog pokušaja ne biste pogodili točan odgovor!

Želite li frajera totalno ohladiti, preporučamo vam 3 riječi za koje smo sigurni da vam nisu nimalo strane. Dečkima su te riječi vjerojatno pri vrhu liste najomraženijih ženskih izjava i apsolutne ubojice raspoloženja - izgledam li debelo?

Zamislite nešto najgore što možete čuti iz njegovih usta (ubio sam čovjeka, spavao sam s tvojom sestrom), pomnožite to sa 10, dodajte vikend koji morate provesti pred televizorom uz samo golf na programu, i shvatit ćete koliko otprilike frajeri mrze čuti ove riječi. Posebice im je mrsko čuti te riječi od cure koja im se doista sviđa i koju vole. Jedino o čemu oni razmišljaju kada čuju te riječi je kako se izvući iz tog 'razgovora' koji nemaju ni živaca ni volje ni želje slušati.

Kao prvo, kada to čuju, frajeri se osjećaju bespomoćno jer su svjesni da što god vam rekli, teško da će vas uvjeriti u suprotno. Kao drugo, čim to izgovorite, u sekundi ćete mu ubiti raspoloženje. Zašto? Zato što ćete vi biti već dovoljno deprimirani i loše raspoloženi zbog ludih ideja o viđenjima same sebe, a to je nešto protiv čega se on ne može i ne želi boriti. Teško da će vas razuvjeriti, a da se slučajno složi s vama, vjerojatno biste potpuno poludjeli. I kao treće, spominjanjem vlastitih nesigurnosti, potičete nesigurnost vlastitog partnera. Jednom kada on čuje vaše kriterije, i sam će se zabrinuti da li na isti način vrednujete i njegov izgled. A budimo realni, da ne privlačite jedno drugo, ne biste niti bili zajedno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj