Da, on će gledati i dobro odmjeriti sve vaše tjelesne atribute, ali i opaziti još mnogo toga!

18/10/2021

Iako im je izgled nerijetko presudan (barem pri upoznavanju), frajeri ne opažaju samo vanjštinu...

1. OSMIJEH
Rezultati brojnih istraživanja pokazali su da muškarce jako privlači ženski osmijeh. Njime pokazujete da ste otvorena i samouvjerena osoba.

2. UŠI
Međutim, ne radi se o uškama i o tome da se pale na njih, nego o tome da dečki vole da ih žene pažljivo slušaju. Jako im je seksi kad gledate u njih, lagano kimate glavom te imaju osjećaj da je sva vaša pažnja usmjerena prema njima. To je jedna od prvih stvari koje će primijetiti na vama.

3. SMISAO ZA HUMOR
Ako ga možete nasmijati, u vašem će se društvu osjećati opušteno – naročito će vas cijeniti ako se znate našaliti na svoj račun. Pa to vrijedi i za dečke, zar ne?

4. INTELIGENCIJA
Iako to neće priznati, muškarcima je važno da pokraj sebe imaju pametnu i inteligentnu ženu. Vrlo mu je važno da ima dobru sugovornicu, nasamo i u društvu. A takve žene i u krevetu obično imaju više mašte pa ih to dodatno pali.

5. DOSTOJANSTVO

Istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da je muškarcima jako važno dostojanstveno ponašanje - previše glasne i napadne cure odbijaju frajere. Puno muškaraca promatranjem ponašanja žene ocijeni kakva je.

6. POGLED
Mnogi frajeri smatraju da je pogled presudan. Neki vole tajnovite i sramežljive poglede, a neki izazovne, seksi i direktne. To je dio komunikacije koji je individualan te za svakoga ima neko posebno značenje. No, često ćete čuti da neki tip kaže: “Jao, jesi vidio kako me je ona mala gledala?!”

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj