Da, frajere itekako pali luckast karakter!

31/12/2017

Posljednje što u životu žele su žene s kojima je svaki dan isti...

Svakog ih dana iznenade nečim novim. Ne prođe dan bez da o njima ne naučite nešto novo. Pune su zanimljivih priča i avantura i ne možete odoljeti, a da se ne zamišljate kako ih u istima držite za ruku.

S njima nikada nije dosadno. Brzo će vas izvući iz „sigurne zone“ i natjerati vas da se odvažite na neki novi hobi, egzotičnu kuhinju, knjigu ili novi bend koji vam potpuno mijenja pogled na glazbu.

Njihove čudne navike zapravo su neodoljive. Ok, možda se moraju istuširati dvaput dnevno ili ne mogu započeti jutro bez čokolade, ali je, na neki neobičan način, vama to jednostavno preslatko.

Od njih dobivate najoriginalnije poklone. Jednostavno u svakom trenutku znaju što je savršeno za vas, čak i ako niste priželjkivali godišnje članstvo u kineskom klubu za pivo mjeseca.

Svaki dan s njima je nova avantura. Izgubili ste se pokušavajući pronaći staru farmu koju ste željeli posjetiti ili ste u dugoj šetnji otkrili savršeno mjesto za piknik – s njom je svaki izlazak prava mala pustolovina.

Vaši razgovori nikad nisu dosadni. Uvijek imaju jedinstven pogled na sve – od jutarnje kave do vanjske politike. Razgovori s njima trajat će satima i nikad neće biti dosadni.

Znaju se našaliti na svoj račun. I uvijek vas mogu nasmijati, čak i kad se svađate oko neke potpune gluposti. Pogotovo kad se svađate oko potpune gluposti.

Jako su strastvene. Bez obzira na to što ih zanima, od sebe će dati sve što imaju, bez obzira na to radi li se o volontiranju u skloništu za životinje ili novom receptu za pitu od kelja, koja iz nekog čarobnog razloga ispadne nevjerojatno dobro.

Nevjerojatno su seksi. U svojem neobičnom, karizmatičnom, strastvenom, čudnom smislu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj