Crni tuš vs. crveni ruž: kakav makeup frajeri žele vidjeti na nama?

23/07/2020

Mislite kako pojma o makeupu nemaju i kako ih je baš briga što ćete staviti na sebe? Wrong! Muškarci točno znaju što im se sviđa, a što ne dolazi u obzir.

Mnogi oblici složenih make up trikova izgledaju dobro na modelima ili poznatim ličnostima, ali možda ne i na vama. Zato smo odlučili istražiti što to zapravo čini savršen make up, ili barem što o tome misle naše snažnije polovice!

Oči su ogledalo duše, zar ne? Možda je baš to razlog zašto muškarci na nama obožavaju crni tuš koji uokviruje oči. Naglasite svoje oči kako biste stvorili zavodljiv pogled kojemu on neće moći odoljeti.

via GIPHY

Kako izabrati različite nijanse ruževa za usne pored toliko velikog izbora? Otkrit ćemo vam tajnu – crvena je uvijek u stilu! Ako je vjerovati muškarcima, crvena boja nikad im neće dosaditi. Mi se slažemo.

via GIPHY

U svijetu šminke, bronzeri i highlighteri potpuno su okupirali našu pažnju. Ipak, muškarci ne vole prenaglašeno lice s ja(r)kim rumenilom. Ako ga želite zadiviti, odaberite rumenila blažih nijansi, poput boje ruže.

via GIPHY

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj