Ostavite se kalkulacija! Ovdje je brzinski vodič kroz muški mozak u onim trenucima

25/02/2021

Ostavite se kalkulacija i nepotrebnih analiza - nekada je istina poprilično jednostavna...

Nemojte zaboraviti da je oralni seks uvijek dobra ideja. Iako baš ne obožavate oralni seks, prakticiranje istoga pokazuje da ste zainteresirani za svog frajera i da znate uzvratiti za zadovoljstvo istom mjerom, budući da je to njemu jedan od najvećih užitaka.

Nemojte kompletnu inicijativu preustiti njemu. Prepuštate li njemu odabir poza za vrijeme seksa? Frajeri vole kad im priuštite malo raznovrsnosti. Ako ste aktivni u spavaćoj sobi, imate veće šanse dobiti što želite i biti zadovoljni. Ako se vi osjećate super i on će također. Dakle, ne bježite od preuzimanja kontrole u "vodoravnom plesu".

Ne opterećujte se svojim fizičkim nedostacima. Ako ste došli do točke kada vas vaš frajer želi vidjeti golu, to znači da mu se sviđate i vi i vaše tijelo. Nemojte biti neodlučni sa skidanjem u nekim situacijama, jer si on neće moći objasniti zašto je tako zgodna djevojka tako nesigurna. Budite samopouzdani i uživajte u seksu, nemojte skrivati svoje tijelo, prepustite se svom frajeru.

Ne zamarajte se kvalitetom seksa. Ako ste s frajerom prvi put, nemojte očekivati višestruke orgazme niti najveću "alatku" koju ste dosada vidjeli, jer ćete se vrlo lako razočarati. Prepustite se, nemojte se osjećati loše zbog svoje izvedbe, a on se neće ljutiti i željet će skoknuti u krevet s vama i drugi put. Bolje upoznajte svoja tijela i želje i dovedite seks do savršenstva.

Uvijek mu dajte do znanja da vas je oduševio svojim vještinama. Ako otpočetka imate dobru komunikaciju za vrijeme seksa, nadalje imate veliku prednost. Kad doživite orgazam, pokažite mu to! Nemojte glumiti jer to nema nikakvog smisla.

Nemojte mu ubiti samopouzdanje netaktičnim razgovorom. Možda vam seks nije bio nezaboravan i želite čim prije skupiti svoju odjeću i nestati, ali ne mora biti da on ne želi drugu rundu. Opustite se, budite ljubazni, uputite mu nekoliko ozbiljnih pogleda ako je nešto učinio, da može shvatiti u čemu je pogriješio. Bilo kakvu daljnju analizu obavite sa svojim prijateljicama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj