Vjerovali ili ne, postoje frajeri koji ne vole kada je u seksu žena gore. Njihovi argumenti su različiti...

25/01/2021

Mnogima omiljena, mnogima među najomraženijima. No jedno je sigurno - ova poza nikoga ne ostavlja ravnodušnim...

1. Ako postoji vjerojatnost da se njegov penis slomi, onda je ta vjerojatnost najveća upravo u ovoj pozi, u onom trenutku kada na milisekundu uspije izaći iz vas, no vi nastavite gibati se u ritmu. Ne događa se često, ali se događa. A njemu je muka od same pomisli da uopće postoji šansa za to, ma kako mala bila.

2. Vaša kosa uvijek nekako završi u njegovim ustima. Posebice imate li dugu kosu. Dlaka u jelu će ga uvijek pokvariti, a gotovo ista stvar je i sa seksom. Čak i ako uspije imati sreće i ne najede se vaše kose, vjerojatno će ga škakljati po prsima, licu, usnama, očima...

3. Nema pogled na vašu guzu. I to je vječita dilema - imati pogled na vaše grudi i lice ili na vašu guzu. Ili možda pretvoriti sobu u ogromnu sobu zrcala zahvaljujući kojima će imati pogled na apsolutno sve.

4. U zanosu mu pritišćete prsa, poprilično jako. Vi možda imate osjećaj da samo držite ruke na njegovim prsima, no zapravo je vjerojatnije da mu gnječite prsa i da on iz pristojnosti šuti. Jer bi u protivnom ispao nezahvalno gunđavo đubre kojemu smeta svaka sitnica.

5. Može biti nezgodno uskladiti u kojem se ritmu krećete. Posebno ako je on navikao biti glavni i određivati tempo, a što u ovoj pozi nikako ne može. Pa malo vi pokušavate uhvatiti ritam koji on pokušava nametnuti, pa on hvata vaš, pa svako malo uspijete ispasti iz ritma, ako ga uopće uspijete uhvatiti.

6. Vi se želite trljati, on želi penetrirati. Klitoris nije duboko u vašoj vagini. I to je nešto što shvaćaju. Zbog pozicije na kojoj se nalazi, mi žene volimo se trljati ne bismo li lakše postigli orgazam. I to također razumiju. No trljanje njemu neće osobito puno značiti niti ga posebno uzbuditi budući da mu, kao i većini frajera, najbolje odgovara sama penetracija.

7. Nikad se neće osjećati neurednije kao nakon ove poze. Vi ćete jednostavno sići s njega i to je to, a on je taj koji će vaše sokove imati posvuda - po trbuhu, pupku, penisu, mošnjama... I neće time biti oduševljen!

8. Ova je pozicija idealna da on dobije potres mozga. Ili barem on to misli. Osobito ako ste entuzijastični u krevetu pa ga jako strastveno jašite, a on sa svakom vašom kretnjom udara u uzglavlje kreveta. Nemojte se čuditi ako poslije seksa ne bude baš dobre volje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj